úterý 2. května 2017

Narozeninový kůň...

... na novém polštáři pro Viktorku. Ty sice slaví až na konci tohoto měsíce, ale je docela fajn pocit, když se člověku občas podaří trochu "předehnat" čas .-) Tak jen dotáhnout lapač snů a já mám připraveno, jsem zvědavá, co tatínek a Jirka .-)


A opět jsem se trochu vyřádila - jednoduchý patchwork a výšivka, malování na textil (spodní část koníka) a obháčkování "bambulkovou" bordurou (já už se k těm kupovaným bordurám asi nedostanu, ručně dělané mi víc přirostly k srdci, byť jsou pracnější .-)).

Polštářek bude ladit k patchworkové dece, kterou dostala Viki od Ježíška (dohodil mi pak 4 čtverce, které mu zbyly z šití deky, ať taky něco spíchnu :-)))

Doufám, že udělá Viki stejnou radost jako Jiříčkovi ten jeho .-)

Krásné májové dny

A.

18 komentářů:

  1. Aničko,přeji hezké úterý.Co dodat,polštářek nemá chybu.Koníček se moc povedl.Viku bude v sedmém nebi.Krásná sestava.Pa Lenka.K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji, už kvůli toho koníčka doufám, že to bude tak, jak píšeš :-)

      Vymazat
  2. Aničko, Ty snad ani nespíš? Vytvořila jsi další krásný dárek. Viki bude mít velkou radost a nebude Jiříčkovi závidět jeho mašinkový. :-)
    Hezký den (u nás uplakaný, ale i vláha je potřeba). D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, spím :-) Ale když mě chytne tvořivá, nemohu si pomoct a jsem k nezastavení :-))) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Aničko, kombinace polštáře s dekou je nádherná, hned bych se do té postele položila a snila. Velmi povedené! Obdivuji tvou šikovnost, nápady, zpracování a rychlost s jakou vše tvoříš.
    Měj hezké májové dny. (u nás tedy zrovna leje jak z konve).
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, možná s udeřila hřebíček na hlavičku... občas si musím přiznat, že si při tom tvoření pro Viki trochu plním i své holčičí sny... :-) Moc děkuji za pochvalu. Krásný den A.

      Vymazat
  4. Opět krásný polštáře, opět krásný dárek, který udělá radost.
    Jsi šikovná, nápaditá, kreativní.
    Hezké další tvořivé dny.
    Hanka z Podkrkonoší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, děkuji moc za ohlas. Mám velkou radost, že se Ti má "produkce" líbí :-) Krásné dny i Tobě A.

      Vymazat
  5. Aničko, máš to krásné, sladěné. Malá bude určitě nadšená! A tu bambulkovou borduru bych za kupovanou v žádném případě neměnila , protože ji máš parádní. Papa:-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji moc. K borduře - vidím to stejně, jiná už u mě nebude :-))) Krásný den A.

      Vymazat
  6. Aničko, to je vážně nádhera! Dokážeš vykouzlit nádherné věci. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, moc děkuji. Snad to bude tím, že mám doma ty správné motivátory :-)))

      Vymazat
  7. Aničko, určitě bude mít Viki radost, protože polštář je dokonalý a díky Ježíškovi za ty zbytky látky. Bez něj by polštář nebyl. :O) Jste opravdu šikovná a ta úžasná fantazie. Obdivuji.
    Přeji krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji za poklonu :-) A ano, ještě že ten Ježíšek všechno schovává a nevyhazuje... co kdyby to ještě našlo nějaké další využití... .-) Krásný den A.

      Vymazat
  8. Prekrásna praca a veľmi pekný vzor. Oslávenec sa určite bude tešiť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zito, moc děkuji. A k oslavenci - věřím v to a konec května ukáže, zda správně :-))) Krásný den A.

      Vymazat
  9. Páni, dopadlo to moc hezky. Z prvních fotografií nastříhaného koníka jsem si myslela, že to bude polstář ve tvaru koně, ale jako aplikace s obháčkováním polštáře se mi moc líbí. Moc hezké, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, vidíš, to by mě vůbec nenapadlo, že to tak mohlo působit. Ale je to zajímavý nápad, udělat polštář přímo ve tvaru oblíbeného zvířátka, věci ap... Není to sice moc praktické, ale zajímavé a pěkné podle mě určitě může být. No, třeba přijde příležitost vyzkoušet to na nějakém z příštích polštářků .-) Každopádně moc díky za pochvalu a krásný den přeji A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna