neděle 30. dubna 2017

Růžové sny...

... by si přál každý :-) Já je zkusím Viktorce přičarovat připravovaným lapačem snů, který kromě nového povlaku na polštář chystám k jejím sedmým narozeninám. Ty oslaví v poslední květnový den .-)

Háčkovaná krajka jako základ by byla, objednávka na nezbytný další zdobící materiál pro výrobu lapače snů rovněž. Už se těším na všechna ta pírka, krajky a korálky, kterými chci lapač dozdobit.

Tak snad se jí bude, už dlouho u maminky "objednaný", dárek líbit a bude mít radost :-)


Krásnou neděli

A.

12 komentářů:

  1. Další dárek tvořený srdcem Aničko, tvé děti musí být na tebe pyšné.
    Lapač snů mám stále v hlavě, že bych si ho chtěla vyzkoušet vytvořit, snad brzy zrealizuji :o).
    Pěknou neděli a bacha na vysoké ohně :O).
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, moc děkuji. Nevím, jestli jsou mé děti na mne pyšné, ale rozhodně měly zatím pokaždé z mnou vyrobených dárečků radost a objednávají další a to je pro mě to největší zadostiučinění :-))) Krásný zbytek prvomájového pondělí a pokud se pustíš do výroby lapače snů, tak ať se povede :-)

      Vymazat
  2. Dárek zcela určitě udělá velikou radost!
    Taky se asi do lapače snů pustím. Jeden pro seabe,druhý pro kamarádku.
    Pěknou neděli a vydařenou čarodějnickou noc.
    Hanka z Podkrkonoší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, doufám, že ano. Ale už si jej dřív přála, bude v její stále oblíbené barevné kombinaci, tak doufám v úspěch :-)) Tak přeji, ať jde ten Tvůj (snad tykáním neurazím) a pro kamarádku také pěkně od ruky .-) A.

      Vymazat
  3. Ne každý lapač snů se mi líbí, ale ten tvůj, Aničko, krajkový, je podle mého gusta. Moc hezký, od srdce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc děkuji za hezká slova. Ještě není úplně hotový, ale ten určující základ už je :-) I já jsem lapačům snů dlouho nemohla přijít na chuť. Ale když jsem pak objevila ty s krajkou, věděla jsem, že jsem našla ty pravé pro sebe :-)

      Vymazat
  4. Milá Aničko moc se mi u Tebe na blogu líbí obvzlášť Tvé lapače snů ,taky sem ho zkoušela ale moc se mi nepovedl zvláště ze zadní strany a ten Tvůjrůžový je nádherný ,bylo by možné mi poslat popis budu za nšj moc ráda.Přeji krásné jarní dny. Luďka Kontakt: soboroval@seznam.cz Děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luďko, moc ráda pošlu, jen budu muset chvíli hledat... :-) Krásné jaro i Tobě A.

      Vymazat
  5. Aničko, růžové sny, aby se Viki chtělo vstávat do školy. ;-) Bude krásný. Měla bych se do něj už také konečně pustit, aby se mi lépe spalo... D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, přesně tak - jak s tím vstáváním do školy, tak s tou výzvou pustit se do výroby vlastního, abys klidně spinkala :-) Krásný zbytek prvomájového pondělí A.

      Vymazat
  6. Aničko není třeba spěchat až budeš mít čas,budu se těšit! Luďka.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna