středa 11. ledna 2017

Švestka...

...a k tomu trochu vřesu a slézu. Na mém novém svetříku, o jehož upletení z vlněných klubíček od Drops Baby Merino jsem opět poprosila svou "pletací" tetu z Plzně. :-) A jako vždycky jsem maximálně spokojená. Došila jsem si jen mé oblíbené perleťové knoflíky, tři kousky i jen tak na ozdobu, jsem zdobící typ .-)

Fotky trochu klamou, nejreálněji vypadají barvy na fotce s červenohnědým pozadím vlevo nahoře... a to jsem se u něj původně nechtěla fotit :-))


Ale já věděla, že jdu na jistotu, teta toho pro mou rodinu už napletla hodně. Pro mne třeba i tento oblíbený svetřík

I "švestkáč" sedí tak akorát a teta zase (stejně jako pokaždé) ušetřila nějaká klubíčka na nějaký můj menší doplňkový projekt... Tak přemýšlím, na co bych tak sama stačila... kromě čepic a skvělých provlékacích šálek... jsem se u pletení zatím moc nerozšoupla... I když - málem bych zapomněla, zvládla jsem i jedno pletené pončo .-)

O chystaném svetříku jsem se Vám zmiňovala již dříve. V příspěvku najdou zájemci i odkaz na návod. Jen je třeba počítat s tím, že si jej budete muset upravit na naše příze, nepředpokládám, že u nás seženete přízi, kterou použila autorka návodu.

Původně jsem svetříku chtěla udělat pěknou zasněženou kulisu v zahradě, ale nějak jsem se nedokázala domluvit se sluníčkem, které mé plány hatilo. Tak alespoň jedno foto z té prosluněné zimní romantiky .-)


Krásný zimní den

A.

16 komentářů:

  1. Aničko svetřík je moc hezký a ty jsi super modelka. Teta je veliká šikulka.
    přeji krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
  2. Anicko,svetrik svestak je super:-)A moc ti sluší!Také by se mi hodila teta v Plzni;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, třeba poblíž nějaké teta je, ani o tom nevíš .-) Díky moc za ohlas! Hezké dny A.

      Vymazat
  3. Krasny svetrik sikovna teta pujdu k ni do uceni ☺ mej se krasne Radana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raduš, to já si říkám pořád, že k ní půjdu do učení... A já to jednou určitě udělám :-) Krásné dny A.

      Vymazat
  4. Aničko je super a ty knoflíčky jsou moc hezké šikulka si ******************************

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím Vás Aničko. Teda teta je šikulka (takovou tetu bych brala všemi deseti!) a Vám ten svetřík moc sekne!!! Mějte se moc hezky! ZUZU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, děkuji za ohlas :-) A tetu nedám :-) Krásné dny A.

      Vymazat
  6. Moc hezké barvy Aničko a teta je prostě hoodně šikovná, každý by takovou tetu bral. Já si vše musím uplést či uháčkovat sama :o)), ale mne to prostě baví. Mám již také přichystáno - odstiny modré, tak jsem zvědavá. Svetr ti báječně sluší.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, to já mám taky ráda, když si věci vytvořím sama, ale s tím pletením svetrů se stále nemohu nějak rozhoupat. Ještě, že tu tetu mám :-) Díky za ohlas! Krásné dny A.

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Marti, děkuji :-) Já jsem nadšená :-) Krásné dny A.

      Vymazat
  8. Zdravím Aničko, tato barevná kominace včetně modré barvy ti moc sluší. Světřík se povedl, hned by mě nenapadlo, že jde o domácí práci, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, děkuji, teta má moc šikovné ruce, jedno očko jako druhé, opravdu jako "ze stroje" :-) Krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna