středa 14. prosince 2016

Pozvala jsem i vlka...

... kromě té šedé, jak jsem psala před pár dny :-) Tak nějak mám pocit, že do toho celkového nového stylingu se "svetráčkovými" polštářky, šedou, světle hnědou a bílou padne jako ulitý .-)


O víkendu jsem se chopila štětce a houbičky a trochu jsem si pohrála s naší volavkou, získala jemnější šedobílý kabátek (stav před je vidět v kolážích v tomto příspěvku). Čistě bílou jsem přestříkala i béžovou ptačí klec, ale vzhledem k nízkým teplotám a realizaci v chladné garáži, ji budu muset přestříkat ještě jednou vrstvou až budou příhodnější podmínky (doma to mám zakázáno...).

Hezký zimní den

A.

6 komentářů:

  1. Aničko krásná postel. Polštářky závidím. Moje drahá polovička na postely žádné ozdobné polštářky nesnese a tak tam mám jen na spaní a jednoho macíčka. I na sedačce v obývacím pokoji jsem je musela zredukovat - máme tam jen 2-3.
    T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, a ta moje drahá polovička, když jsme spolu kdysi začali bydlet, taky ne. A pak si na všechny ty polštářky v posteli zvykla tak, že když jeden chybí, je skoro oheň na střeše :-)) Podobné to je i na sedačce. Většinou mám 3 polštářky, ale jednu dobu byly čtyři a když jsem pak dala zase tři, začaly od zbytku posádky stížnosti :-)) Krásný večer A.

      Vymazat
  2. Teda Aničko ty před vánocemi pěkně řádíš :o)).
    Nejsem příznivec obrázků vlků či sobů na polštářích, ale každému z nás se líbí něco jiného, v tom není žádný problém. Jinak jsem totiž také polštářková, na sedačku bych jich také nejraději dala co nejvíc :o)).
    Krásné dny přeji.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, člověk si má užívat, dokud to jde, tak se tím snažím alespoň trochu řídit :-) "Fotopolštáře" nejen se zvířaty se mi docela líbí. Nehodí se sice všude, ale pokud je ostatní spíše jednoduché, klidné, tak si myslím, že vypadají zajímavě. Ale souhlasím, každému se líbí něco jiného a je to dobře, byla by nuda, kdyby byl každý byt/dům stejný. Krásný poslední adventní týden A.

      Vymazat
  3. Aničko, koukám, že máš pořádnou sbírku polštářků, to by u nás neprošlo... ;-)Vlka bych také nemusela, ale ta volavka se mi takto moc líbí. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, jak píšu u komentáře Terky - u nás to nejdřív taky nešlo a teď už to jde jako po másle :-) A děkuji za volavku - manžel sice zvedal obočí, když mě viděl s další plechovkou barvy, ale já jsem spokojená :-) Krásný večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna