čtvrtek 15. prosince 2016

Na poslední chvíli...

... jsem háčkovala, vypínala a škrobila "balíček" sněhových vloček pro Máriu. Když jsem si připravovala adresu pro balíček na poštu, zjistila jsem, že je z vedlejší vesnice :-) Tak jsem zvědavá, jak dlouho našim pošťákům bude teď před Vánocemi přesun s balíčkem těch pár km od nás trvat... .-)


Hezký čtvrtek

A.

4 komentáře:

  1. Aničko, vločky jsou krásné. :-) Já přidávám po jedené vločce k dárečkům. Háčkování je fajn, jen to škrobení mě vůbec nebaví. ;-) Možná by bylo rychlejší, kdyby si Mária přijela osobně. ;-)D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji. Jinak k těm vločkám u dárečků - také to tak občas dělávám, je to krásná dekorace, která podle mě potěší dvojnásob .-) Se škrobením už jsem si zvykla, jen u této vločky je to dost náročné, protože člověk spotřebuje na 1 ks 36 injekčních jehel na vypínání a já jich mám "jen" sto... A k té poště - překvapila, včera jsem poslala a dnes už byla zásilka na místě :-) Hezký večer A.

      Vymazat
  2. Anicko ty jsou naprosto dokonale kez bych toto umela krasa Hezky advent Radana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raduš, děkuji. Jejich háčkování ale vůbec není tak složité, jak se na první pohled zdá. Krásný advent i Tobě A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna