čtvrtek 14. července 2016

Proplétaný...

... cop je jeden z dalších vlasových pletařských kousků, které mi padly do oka a jsou tak na mém pomyslném seznamu "k otestování". Testuji na Viki. Ale cop se mi zalíbil tak, že v nějaké upravené podobě určitě vyzkouším brzy i na sobě.


Pokud bývá zařazován posledně prezentovaný holandský cop mezi to složitější, nač u zaplétání dlouhých vlasů člověk může narazit, pak tento "proplétaný cop", jak mu říkám, je o poznání jednodušší. Vlastně je velmi jednoduchý, potřebujete v závislosti na délce vlasů jen 5 - 10 speciálních teňounkých gumiček, které ve vlasech nejdou vidět. Ty jsem nakonec sehnala v DM drogerii, ale použít se prý dají i ty, které se používají na výrobu v současné době velmi populárních gumičkových náramků. Jen budou asi více praskat...

Postup výroby pochopíte i bez znalosti angličtiny třeba na tomto velmi pěkném videu. Líbí se mi na něm, že díky způsobu jeho "výroby" i menší objem vlasů působí bohatěji než by tomu bylo u klasického copu, což přivítají zejména ženy a děvčata, které příroda neobdarovala tak bujnou kšticí, jak by si přály .-)

Takže milé ženy a dívky, směle zaplétejte vlasy - sobě, dětem, vnoučatům :-) Vlasy jsou krásné, upravené, nezamuchlávají se tolik, jako když je necháte jen rozpuštěné a pak ty vlny, až vlasy zase rozpletete... :-)

Hezké dny

A.

3 komentáře:

  1. Krásný cop. Taky bych chtěla mít holčičku dlouhými vlásky, abych si mohla s účesy pořádně pohrát. A má to česání Viky ráda?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) No, Ivanko, jak bych to řekla diplomaticky. Já, když mám to štěstí a někdo mě češe vlasy, tak si to velmi, velmi užívám. Naše Viki si zase pro změnu velmi užívá chvíle, když jí dočešu .-) Ale na druhou stranu se jí líbí různé copánky ap., takže česání bere jako nutné zlo pro to, aby je na hlavě mohla nosit. Krásný den A.

      Vymazat
  2. Jéé, já chci být taky testovací subjekt! :D Vydržím hodně. No fáákt. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna