sobota 9. července 2016

Pro Lenku...

... Ivču, Bohunku, Kamču a všechny, co raději vidí nové modely na lidech víc než na ramínkách, je můj dnešní příspěvek :-)

Tak tedy pár obrázků "z natáčení"...




Mé nové modré háčkované tílko, které Vám padlo do oka se mnou a mými "cibulákovými" kalhotami, náušnicemi či šátkem jako tip na svěží letní outfit .-) A po půl roce návštěva u kadeřnice a kromě barevného přelivu i na léto zakrácené vlasy. To je taky dobrá věc, i když "ježčí" účes by byl ještě o něco vzdušnější :-)

Krásně by samozřejmě vypadal i se sukní s podobným vzorem jako je na kalhotách, i jednobarevnou, ale třeba taky puntíkovanou, proužkovanou... Velmi hezky a nenásilně by by doplnil bílomodrý základ i nějaký doplněk ve světlounce (pastelově) žluté či pastelově růžové... a dovedu si představit i další barevné kombinace... Ale když já před vás chtěla dneska vytáhnout právě ten cibulákový "porcelán" :-)

Vzhledem k tomu, že jde "již" o druhý, do jiných kategorií obtížně zařaditelný příspěvek, zřídila jsem mu i nový štítek. Spolu s na podzim háčkovanou modrou sukní a případnými budoucími příspěvky podobného charakteru jej najdete pod štítkem "módní okénko" .-)

Krásný den

A.

8 komentářů:

  1. Aničko, moc ti to sluší. ;-)Krásný setík. D. :.-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dášo, děkuji :-) Mám z toho modrého tílka radost, ta barva je skvělá :-)

      Vymazat
  2. Krásná, štíhlá, milá a šik! :-) Moc ti to sluší, Aničko. L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, děkuji za složené komplimenty. Kalhoty byla láska na první pohled, ale přiznám se, že jsem trochu váhala, jestli si je koupit, protože něco málo opticky na objemu podle mě přidají. Ale pak jsem si řekla, že na to prdím a šla jsem do toho srdcem, tak se mi líbily :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  3. O la lááá, trés chic! Už jsem ti to psala včera, ale musím to zopakovat. Paráda! Ps. Účes rovněž. Taky hodlám na léto zkracovat - tedy jen vlasy. Sukně bych s věkem už naopak radši prodlužovala. :D
    Ps. Ladíš dokonce s domácím sněhulákem a velrybou! :D Působivé. Tomu se říká vytříbený smysl pro detail! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, merci beaucoup :-) K účesu - tip ťop by to bylo, kdyby se mi po hlavě táhla nějaká ta pěkná pletenka... ale kde brát každodenní ranní kadeřnici, která by mi ji pěkně upletla, že?... A nebo si budu muset přivstat, abych stihla sama dělat pletenky dvě - pro Viki i pro mě :-))) Ještě k té délce sukní... neblázni, Ty chceš prodlužovat??? Podle fotek, které jsem viděla to tedy rozhodně nepotřebuješ! K PS: ano, to je taková naše domácí kulisa .-) Já nemám srdce výrobky našich dětí, i když už jsou mimo aktuální sezónu, likvidovat (i když jednou za čas je třídit nakonec musím). Na druhou stranu jsou dveře naší lednice permanentně obrázky a dalšími výtvory doslova zasypány, tak vystavuji v předsíni :-)

      Vymazat
  4. Aničko, jsi kočka, si kočka si kočka... jak zpívá Jožo Ráž.
    Moc ti to sluší a učes parádní. Taky jsme zkracovaly s holkama, sice je to krásné, ale už moc těžké a na léto veeelmi nepraktické, vlasy pod zadek se na tábor moc nehodí.
    Krásnou neděli.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, díky za návštěvu i milý komentář :-) A krácení vlasů neberu vůbec dramaticky. Moje paní kadeřnice říká, že se mnou je radost pracovat, že se vůbec nebojím a může krátit, jak chce a já ani nehnu brvou (kdysi jsem vlasy pravidelně stříhala každý třetí rok z dlouhých vlasů pod lopatky až na pár centimetrů, rostou mi vcelku rychle) :-) Vím, že to dlouhým vlasům prospěje. Nepotřebuji za každou cenu udržovat jejich délku co nejdelší jen pro dobrý pocit, když vím, že jsou mnohem zdravější, když se jednou za čas pořádně zakrátí. Obzvlášť ženy s delšími vlasy, které si vlasy barví často, by si to měly uvědomit. Jejich vlasy mi pak často připomínají spíš chemlon než něco, co by mělo korunovat jejich krásu... Krásný večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna