neděle 31. července 2016

Pro Bondovy...

... jak označuji všechny vlastníky mých black&white klobouků, z Bořanovic ve Středočeském kraji, jsem šila poslední kloboučky. Zakázka na mne trpělivě čekala několik dnů, než se vrátím z dovolené :-) 

Termín, kdy Hanka potřebovala mít kloboučky u sebe doma, než se vydá se svým partnerem pro změnu na dovolenou ona, byl však o to vražednější. Zachránil mě víkend s manželem doma a pak pondělní pošta balíčkem do ruky (tedy doufám, že v úterý, kdy musí být klobouky u Hanky, tam skutečně budou .-))


Et voilà - black&white kloboučky v obměněné verzi - pro dámu i pro pána, aby k sobě pěkně ladili .-) Černobílý proužek s "novinovým" retro potiskem pro pána a rozverná kombinace černobílého proužku s novinami a puntíky z jedné strany klobouku a puntíky a černobílým proužkem z druhé strany klobouku pro dámu.




PS: trochu jsem přemýšlela nad gramatikou v názvu příspěvku... pro Bondovi či Bondovy?... vysvětlení najdete zde .-)

Krásný den

A.

2 komentáře:

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna