úterý 19. července 2016

Lucifer...

... to je mj. i označení překrásného kultivaru rostliny zvané montbrécie (Crocosmia), ze kterého momentálně nemohu spustit oči. O mém zakoukání se do této půvabné rostliny už jsem psala před rokem. To jsem však měla "pouze" světle oranžový kousek. A asi to nebude jen zakoukání, trvá to :-) A tak jsem sbírku montbrécií rozšířila .-) 

Tyhle fotky se mi podařilo pořídit v neděli podvečer, kdy se po deštivých dnech opět ukázalo alespoň na chvíli na obloze sluníčko a pomohlo mi zachytit krásu květů montbrécie tolik podobných fréziím v tom nejlepším světle :-)






Krásný den

A.

7 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Je. Ne taková ďábelská krása, vůbec se nedivím, že ji pojmenovali "Lucifer" .-) Krásné dny A.

      Vymazat
  2. Ta se vazne vyvedla podareny kousek. Mombrecii jsem mela bohuzel mam trochu prepechovanou zahradku a mom. To u nas asi vzdala nebo jestli mysi kdo vi.☺hezke leto Radana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raduš, myši a nebo vymrzla, což by nebylo u tohoto druhu až takové překvapení. Krásné dny A.

      Vymazat
  3. Ta se vazne vyvedla podareny kousek. Mombrecii jsem mela bohuzel mam trochu prepechovanou zahradku a mom. To u nas asi vzdala nebo jestli mysi kdo vi.☺hezke leto Radana

    OdpovědětVymazat
  4. nádherné fotečky a blog je také super *****************************

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bětko, díky za návštěvu i milý komentář. Přijď zas .-) Krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna