sobota 4. června 2016

První červnové květy...

... z naší kvetoucí zahrady. Májové deštíky s vyššími teplotami udělaly své a zahrada doslova poskočila o několik pater... Miluji, když se z ní v červnu začíná stávat taková malá soukromá lehce usměrňovaná džungle .-)


















Krásné dny 

A.

6 komentářů:

  1. To je opravdu nádhera!Radost pohledět....A tolik dřiny ..Obdivuji a smekám...Ila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, děkuji za poklonu. Jen s tou dřinou bych to nepřeháněla... Opravdu, vůbec nemám pocit, že by to byly takové galeje :-) Já si péči o zahradu "ordinuji" za odměnu .-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Milá Aničkodnes jsem Tě navštívila po delší době ,nějak nestíhámmáš moc pěknou zahradu krásně Ti všechno kvete květinkami mi známymi i neznámymi,moc by mne zajímalo kdo Ti pomáhá nebo to Ty sama?je to veliký kus práce ptám se proto,že mám taky velikou zahradu a chtěla by s ní udělat něco jako anglickou, už na ní nestačím na jednom konci začnu a než na druhém skončím tak, aby začínala zase znova, proto se Tě ptám jestli Ti někdo pomáhá já jsem na kytky sama ,manžel ten kosí a ořezává živé ploty.Ale zatím mne to baví, přeji Ti hodně radosti s Tvé krásné zahrádky! Luďka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luďko, díky za komentář i milé zastavení :-) Zahradu si obstarávám sama. Akorát někdy se s manželem přeme o to, kdo bude sekat (většinou vítězím já, protože pracuji z domu a mohu tak sekačku "osedlat" kdykoliv se mi zamane :-)) a také mám malou pomocnici, kterou už zasvěcuji za pletí a sázení kytiček :-) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Krásná záplava květů :)

    http://touhyalasky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuji. Moc si to užíváme :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna