sobota 25. června 2016

Orange&pink...

... je svěží letní barevná kombinace, pro kterou jsem se letos rozhodla při tvorbě nových povlaků a prostírání do obývacího pokoje.

Není to momentální úlet, oranžovo-růžová už mi padla do oka už loni, když jsem procházela na Pinterestu zajímavé interiérové realizace.

Tentokrát tedy tři nové povlaky na polštářky s obláčkovou aplikací a jednoduchou výšivkou, která lemuje obláčky po obvodu a na konferenční stolek jednu kulatou prostírku do sady. A když už se měnilo, zaběhla jsem do zahrádky a natrhala do džbánku čerstvou kytičku .-) S obláčky už jsem si hrála v zimě, když jsem šila dárek do Giveaway pro Bohunku - na prostíráních se mi líbily, tak proč to nezkusit i na polštářích, že?


Ráda bych i nějaký pěkný závěs (myšleno závěsnou dekoraci) pod lustr, který by ladil s povlaky i prostírkou. Nápad v hlavě je, tak už jen ta realizace. A možná ještě prostírku a podkafíčka na jídelní stůl. Když už, tak už. Snad bude materiálu dost. Látku s oranžovými nepravidelnými pruhy jsem totiž zakoupila v podobě ložního povlečení IKEA s jistým záměrem jej rozstříhat... .-) Drobné růžové kytičky původně na plánovanou patchworkovou deku pro Viktorku. Ale tu si případně znovu dokoupím .-)

Pokud si jako já rádi hrajete s barvičkami, možná se vám bude líbit i následující koláž, kterou jsem na téma orange&pink vytvořila z obrázků, které mi padly do oka na Pinterestu.

zdroj obrázků: www.pinterest.org

Hezké dny, pokud možno v mražáku, kde všichni antifandové tropických veder trávíme podstatnou část těchto dnů :-)

A.

4 komentáře:

  1. Ahoj Aničko, taková kombinace by mě vůbec nenapadla. Je to zajímavé - letní, veselé, romantické. ;-) Dnes bylo u nás nedýchatelno a to jsme ještě měli celé dopolko trénink s obručí. V tělocvičně z nás pěkně lilo. Odpoledne přišla bouřka s prudkým deštěm. Kroupy naštěstí ne. Hned se líp dýchá. Pěkný víkend. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, moc se mi teď na léto líbí :-) Tak hezké dny A.

      Vymazat
  2. Pěkná svěží kombinace..Užívej léto Ilča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak, tak. Moc se mi teď líbí, Ilonko. Krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna