pátek 3. června 2016

Na moře...

... a nebo jen tak na plovárnu jsem pro Katčina předškoláka Kubu ušila klobouček v námořnickém stylu. Nestárnoucí modrobílá kombinace oživená červeným lemem. Opět jde o oboustranně použitelný klobouček, tentokrát s malinko kratším kšiltem než u těch, které jsem šila pro Viki a Jiříčka.



A na moři ještě zůstaneme. Chystám letní klobouček pro jednu dámu v plavkách (tedy v plavkách asi bude, když jej bude mít na hlavě .-))

Krásné dny

A.

5 komentářů:

  1. Aničko, všechny tvoje kloboučky jsou moc pěkné! Zjistila jsem, že budu muset taky nějaký ušít pro malou, protože v obchodě jsem na nic pro malá miminka nenarazila. Tak děkuji za inspiraci!:-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, díky! Nějak se "ukousl" konec Tvého komentáře... ale pochopila jsem, že kloubouček je i u Vás vážně třeba :-) Krásný den A.

      Vymazat
    2. Aha, tak neukousl, jen blogger mi to špatně načetl .-)

      Vymazat
  2. Opět paráda...Já chci taky k moři...Ilča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já bych klidně zůstala i u nějaké té naší české či moravské louže, kdyby byla čistá :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna