neděle 19. června 2016

Decentní modrobílý zik-zak...

... jsem vybrala do kombinace k bílým puntíkům na béžovém podkladu na klobouček, jehož majitelkou má být sedmdesátiletá paní. Jaká to čest, neboť doposud mé kloboučky putovaly na hlavy dětí a mladších žen. O to větší překvapení, o to větší radost, o to větší závazek - klobouček měl být decentní, ale já se vždycky snažím, aby přes jakékoliv zadání stál klobouček za ohlédnutí, pokoukání, zkrátka a dobře, aby byl šmrncovní a po francouzsku "chic" .-)



Drobný zik-zak v modrobílé poklidnou béžovou s puntíky pěkně rozzáří, roztančí, ozvláštní, ale ne moc, tak akorát. Protože já osobně jsem přesvědčena, že i sedmdesátiletá paní nemusí být za šedou myšku a může si alespoň malinko vyhodit z pomyslného "kopejtka" :-)


Opět oboustranně nositelný a tentokrát i s náznakem různých variant jeho nošení.

Tak co myslíte, povedlo se?

Krásný den

A.

6 komentářů:

  1. Já myslím, že ano. :-) Docela by mě zajímalo, jak ho bude paní nosit. Já bych asi preferovala modrý vrch a ohrnutá krempa. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, teď už mohu potvrdit, že se líbí (i když zatím jen podle obrázku, naživo až po předání .-)) A těší mě to dvojnásob, paní prý má vybíravý vkus a prý ji hned tak něco do oka nepadne :-) A jak jej bude nosit? Já se zkusím zeptat :-)

      Vymazat
  2. Aničko,
    ty už máš pomalu velkovýrobu na klobouky ;-)
    Tento se také moc povedl a myslím, že bude slušet i dámě v letech :-)
    Já už konečně našla i střih, jen jsem ještě nezasedla ke stroji :-(
    Zatím jsme si jeden letní proutěný koupila a začínám ho nosit i jinám než na zahradu ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, skoro ano :-) A v hlavě nosím nápady na nový střih i jednu další pokrývku hlavy... Tak uvidíme, jak dlouho mi to bude trvat, než spustím i realizaci .-) Jinak proutěné klobouky jsou in - nejen na zahradě a u vody... na promenádách v lázních, ale taky na zdi jako dekorace.-) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Aničko, šikulka, opravdu. :-) Co jsem ti psala naposledy, že se taky chystám na něco podobného pro Stelinku, jsem se k tomu ještě nedostala... jen našla střih. Musím se polepšit:-) Pěkný den, i když je tedy dnes pořádně zamračeno. :-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji .-) A k Tvému kloboučku pro Stelinku - však je začátek léta, to ještě stihneš :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna