pondělí 1. února 2016

Bohunce...

... vyrábím dárek v její oblíbené barvě. Po lístkových podkafíčcích je to můj další dárek z posledního narozeninového GIVEAWAY, tentokrát připravovaný pro hlavní výherkyni.

U bytového textilu zůstaneme - nyní sada 6 (a pokud vyjde materiál, snad i 7, aby měl i malý "Princ" na čem stolovat, až trochu povyroste .-)) velkých prostírání s novým tvarem. 

A opět malé nakouknutí pod pokličku. Rozpracovaný první kousek, který si dělám pokaždé, když vyrábím něco nového. Zbývá přidat spodní vrstvu a celé sešít, začistit, prošít při okraji... A pak hurá na další kusy ze sady .-)


A ještě malá testovací otázka (prosím, napište to, co potřebuji... :-)), poznáte, co mají představovat?

Krásný den

A.

16 komentářů:

  1. Aničko, jsou nádherné, nikdy se nepřestávám divit, co všechno stihneš. Co mají představovat asi neuhodnu, ale rozhodně ve mně vzbuzují pocit těšení na jaro! Kytičky, sluníčko, určitě to jaro přivoláš! Díky za to a měj se moc hezky a přeju ti další krásné nápady. Věrka S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, díky za návštěvu i komentář. Teď mám takové období, kdy mám pocit, že všechno musí být hned, nejlépe včera. Takový pocit v podvědomí (vnitřní nutkání), že musím rychle vyčistit stůl, protože přijdou velké věci... tak nevím. Kéž by :-) A v těch prostíráních se asi trochu promítly i mé myšlenky na příchod jara, který jako by se blížil a přitom by měla příroda přeci jen ještě chvíli spát. Ale moc se těším, až vyrazím opět do zahrady... Zas mám celý seznam věcí, které bych chtěla na zahradě zrealizovat... Krásný večer A.

      Vymazat
  2. Ahoj Aničko, připadá mi to jako obláčky.... A děkuji za podkafíčka, jsou krásná a už slouží.... Krásný týden, Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, bingo! Ano, záměr byl vyrobit obláčková prostírání .-) A jsem ráda, že podkafíčka dorazila a líbí se Ti. Krásný týden i Tobě A.

      Vymazat
  3. Ahoj Aničko, zase super šitíčko. :-)Mně to také připomíná jaro a tvar-květ tupilánu. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, to jsem ráda, že se Ti líbí. Jaro rozhodně - a tulipán? Vidíš, to mne nenapadlo, ale ano, i ten bychom v tom tvaru mohli vidět... Třeba bude další prostírání čistě tulipánkové, díky za nápad .-)

      Vymazat
  4. Anička tiež sa čudujem, čo všetko stíhaš. Včera žabky a dnes už prestieranie, ktoré je zase veľmi pekné. Škoda dať pod tanier a zašpiniť to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Atize, včera žabky, ale dneska pouze jedno rozpracované prostírání... zas tak rychle to nejde .-) Snad se Ti bude líbit i jeho finální podoba. Krásný večer A.

      Vymazat
  5. Aničko, mi prostíráni připomíná mráčky. A také obdivuji Vaši tvořivost. Hezký den.Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, je to tak. Obláček - mráček, to byl můj záměr :-) Děkuji za poklonu. Hezký zbytek dne A.

      Vymazat
  6. :-) řekla bych že tulipán..super nápad a krásné provedení.
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, tak těsně vedle. Ale už jsem psala i Dáši, že je to zajímavý námět na další tvoření :-) Díky za pochvalu k rozpracovanému kousku a jsem zvědavá, zda se bude líbit i jeho finální podoba... Hezký večer A.

      Vymazat
  7. Aničko, mám slzy v očích, to je nádhera.Ty jsi tak šikovná, rychlá a hodnák tomu..
    Krásný večer.
    B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, opravdu líbí? To mám velkou radost! Tak snad bude i naživo, až Ti domů dorazí celá sada .-) Krásný večer A.

      Vymazat
  8. Aničko, první co mě napadlo, byl obláček z Bornových obrázků.
    Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, Bornovy obrázky znám, ale obláčky se mi nějak nevybavují... Budu muset dostudovat :-) Krásný večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna