pátek 8. ledna 2016

S novým rokem nové výzvy...

... také to tak máte?

Má letošní velká výzva nese název KVETOUCÍ ZAHRADA. 

Rozhodla jsem se rozšířit své obzory o nový, mému srdci velmi blízký obor zahradního návrhářství, zahradního koučinku a poradenství a po dlouhých úvahách a zvažování pro a proti obohatit tak svou dosavadní profesní působnost o další (těm původním na hony vzdálenou) oblast. 

Tato profese v sobě snoubí všechny mé základní představy o ideálním povolání pro mne – práce s lidmi, tvořivá práce a technická stránka věci a přináší pocit uspokojení ze smysluplné práce, která mne velmi naplňuje.



Budu vám tedy vděčna, pokud mne podpoříte a máte-li důvěru ve mně a mé schopnosti, budete sdílet se svými známými odkaz na mé nové webové stránky. Máte-li sami potřebu využít mých služeb v tomto oboru, neváhejte a kontaktujte mě :-)

Krásný den


A.

12 komentářů:

  1. Aničko, budu ti držet palečky, aby se ti co nejvíc dařilo a měla spoustu spokojených zákazníků. I když přímo návrhy zahrad nedělám a nechodím k zákazníkům, vím, jak je to těžké, znám i několik lidiček co to dělají, vůbec jim nezávidím, neměla bych na to trpělivost, měj se hezky,
    Martcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, mockrát děkuji. A s tou nepříjemnou stránkou věci asi tuším, nač narážíš. Opravdu je to o velké trpělivosti. Pro mě bylo velkou zkouškou trpělivosti připravit návrh zahrady pro několik známých a kamarádů .-) Krásný podvečer A.

      Vymazat
  2. Milá Aničko, přeji ti mnoho krásných zahrad.
    Krásné a náročné tvoření je to.
    Krásný večer.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, moc děkuji. Snad se bude dařit. Práce a námahy se nebojím. Krásný podvečer A.

      Vymazat
  3. Přeji hodně úspěchů a spokojených klientů.... Kvetoucí zahrada je pěkná dřina! Hezký víkend přeje, Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru, děkuji. O kvetoucí zahradě vím sama své z vlastní zkušenosti. Někdy se ta dřina ale trochu účelově přehání. Ale jak se říká "bez práce nejsou koláče" - nelze čekat, že kolem sebe budeme mít zahradu plnou barev a vůní, aniž bychom sami trochu přiložili ruku k dílu (pokud si neplatíme zahradníka, který chodí pravidelně zahradu udržovat, pečovat o ni, zalévat...). Hezký zbytek neděle A.

      Vymazat
  4. Aničko, ať se daří! Pohodový víkend. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Aničko, přeji, ať se daří i v této oblasti. Taková šikulka jako ty to určitě zvládne! Tak hodně nápadů a spokojených klientů:-) L.

    OdpovědětVymazat
  6. Držím ti moc palce, Andulko, i když to vlastně nebude třeba, tvoje krásná zahrada je sama sobě reklamou tvých schopností, kreativity a lásky k zahradě. :) A přesně takový člověk by měl zahrady zakládat, takový, pro kterého je to srdeční záležitost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, díky za tak pěkně vystřiženou poklonu :-) Snad nejen má zahrada, ale i zahrada těch, kterým jsem již zahradní projekt zpracovala či zpracuji, budou tou nejlepší reklamou :-) Moc ráda bych vyrazila "na jarní obhlídky" alespoň některých z nich. Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna