středa 21. října 2015

Tvořivé ruce...

... ani na podzim nezahálejí. Malá koláž toho, jak to umíme u nás :-) 


Poslední kreativní podvečer, tentokrát s podzimní tématikou. Zvažovala jsem, že jejich pořádání ukončím. Ale to jsou ty "malé velké věci", které člověka nutí přehodnocovat situaci a zkoušet to zase dál :-)

Spoustu kreativních pozdravů i k vám domů

A.

9 komentářů:

  1. Aničko, krásné věnce. Máte u vás šikulky. Je bezva, že něco takového u vás děláš. Mě by se něco takového u nás také líbilo. Jen nevím jestli by o to byl zájem a taky nejsem tak šikovná abych dokázala inspirovat druhé nebo jim dokonce pomáhat. Ale jako účastník bych se moc ráda zúčastňovala. Měj se moc krásně. Ahoj Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, i za holky díky. Sama jsem se nestačila divit, jak jsou šikovné. Nejdřív takové to, že neví, co vlastně vyrobit... a pak taková krása :-) Se zájmem - chce to vyzkoušet zorganizovat dvě, tři akce, udělat aspoň malou publicitu mezi známými a uvidí se :-) A třeba už něco takového v Tvém okolí je... třeba v nějakých rodinných či mateřských centrech... já tam chodím relaxovat, odreagovat se a protože mj. i učím, tak mi není ani úplně proti srsti, když mám někomu poradit s tím, "jak na to", když to samozřejmě vím :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Také musím pochválit Vaše tvořeníčko, věnečky jsou parádní. Držím palečky ať se Vám daří.Krásný den přeji,.Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, díky za holky (já se teď chlubím cizím peřím, protože já ten večer jen háčkovala :-)) Bojuji s účastí, která se mi zdá oproti loňsku nižší. Vzhledem k tomu, že je kolem organizace přeci jen trochu práce a dělám to zadarmo, není mi úplně jedno, zda na setkání následně dorazí pět nebo dvacet tvořilek... byť si účasti těch pěti samozřejmě vážím. Krásný den A.

      Vymazat
  3. Anicko,máte u Vás šikovně ženy tvorilky!Věnce jsou moje srdcovka:-)Moc se Vam povedly!Ten že slupek jsem ještě nezkousela.U nás jsme také v MC před lety motaly,teď už se scházíme jen jednou do roka na vánočním večírku v restaurací;-)P.s.A Díky za vše!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, to rozhodně máme :-) Holkám se opravdu dařilo. Pokud jde o "ten ze slupek", nevím, který přesně máš na mysli, bukvicový? Škoda, že jste u Vás "motání" skončily... K PS: za málo, klubíčka už jsou na cestě ke mně :-) Hezký den A.

      Vymazat
    2. Ano, ten bukvicový :-)
      Díky!

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna