úterý 1. září 2015

Trochu jako úlet...

... může někomu připadat, když na přelomu srpna a září někdo jiný usedl k šicímu stroji, aby dětem spíchl letní bermudy :-)

První a podle předpovědi možná i druhý zářijový den však nenaznačují, že bychom měli v oblékání nějak přiteplovat, právě naopak.

A tak možná momentální nápad doplnit dětem garderóbu o další kousek, ve kterém by mohly vyrazit první dny do školky, není zas tak bláznivý :-)


Jiříčkovi námořnické, Viki červené se srdíčky. Střih jednoduchý, v pase do dvojité gumičky. A než děti bermudy definitivně vymění za podzimní outfity, budou oběma pěkně ladit k letním kloboučkům v červeno-bílé a modro-bílé variaci.

Krásný začátek školního (či školkového) roku

A.

PS: u Viki jsem střih zvětšovala oproti velikosti kalhot, které teď nosí, měla jsem strach, aby mi z nich rychle nevyrostla... a teď bych do nich možná vlezla i já :-) Přes boky směrem ke kolenům jsem je proto chtěla dodatečně zabrat a v budoucnu v případě nutnosti povolit. Viki se ale rozhodla pro skate styl a tak zůstanou tak, jak jsou. Proti gustu žádný dišputát aneb pohodlí nadevše :-)

4 komentáře:

  1. Aničko, stále mi vyrážíš dech. Kdy chodíš spát :o)))? Stíháš tolik věcí, jen žasnu.
    Vyladila sis děti na první školní čas moc krásně. A teplo ještě opravdu bude.
    Krásné dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, pozdě. Ale budu to ponocování muset omezit, když začal školní rok. Nějak hůř se mi teď ráno vstává z postele :-))) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Jasně, ještě oblečení užijou:-))

    OdpovědětVymazat
  3. Jasně. I kdyby v tom měli běhat doma :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna