neděle 13. září 2015

Recy boxy do dětského pokojíčku...

... vyrobené v podobném stylu jako ty do předsíně. Krabice od plenek jsem nakřečkovala ještě z dob, kdy jsme je Jiříčkovi kupovali na kvanta :-) Manžel hudroval, ale když ony měly takovou šikovnou velikost i tvar... Věděla jsem, že přijde jejich chvíle :-)

Obalila jsem je látkami, které už jsem v pokojíčku použila na Jiříčkův kapsář a Viktorčino nové povlečení na postel. Do začátku  dva kusy. Jeden pro Jirku a jeden pro Viki. Aby se nehádali :-) Jiříčkova už má i vyplněný štítek. S Viktorkou vybíráme z několika možností... No jo, my holky se u takových věcí skoro vždycky trochu déle rozhodujeme :-)


Ještě mi zbyly dvě nebo tři krabice a v pokojíčku nahoře nad minulý týden doplněnou sestavou skříněk ještě místo, které by se dalo využít na věci, které nepotřebujeme denně... .-) A z praktického hlediska ještě zvažuji dodatečné dodání úchytů, jen hledám ten správný silnější provaz :-)



Proměna pokojíčku zase o kousek poskočila :-)

Mějte krásný den

A.

3 komentáře:

  1. ahoj, to je super nápad. Můžu se zeptat, čím jsi tu látku upevňovala ke krabici? Lepidlem, tavnou pistolí? díky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Moni, látku látka je ke kartonovému podkladu přilepena lepidlem (např. herkules, ten se ale prodává v relativně malých baleních a vyjde u více krabic na docela draho, lepší variantou je lepidlo Duvilax, dá se koupit ve větších baleních, vyjde tak levněji a konzistence, barva i použití je stejné jako u Herkulesu :-)), kterým jsem natřela postupně jednotlivé části krabice a postupně přiložila látku a lehce pak vyhladila tak, aby se nikde nekrabatila a hezky seděla.

    Hezký večer A.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna