čtvrtek 24. září 2015

Domečky do domečku...

... jsem si na svém muži vyškemrala :-)

Vždy se nechá dlouho přemlouvat, když přijdu s nápadem vyrobit to či ono. A pokaždé je to naposled... A zas mi velkou radost udělal... jestli tohle není láska, tak já vážně nevím :-)

Zatím dva velké domečky do pokojíčku nad postele Viktorky a Jiříčka (původně jsem zvažovala dva menší jen nad Jiříčkovu postel, manžel mi ale vyrobil mega domky a tak bude mít každé dítko svůj :-)) a výhledově přibude ještě třetí malinkatý na strom namalovaný na zdi naproti okna. Odtud vlastně vzešel i nápad s domečkováním v pokojíčku.

 

Zatím v surovém stavu. Chystám však štětec a barvy... a trochu se ještě vyřádím... I když manžel mne přemlouvá, abych domečky nechala tak, jak jsou. Co myslíte vy? Zvažovala jsem barevný nátěr zvějšku, vnitřní část bych ponechala přírodní...

A tady včera večer těsně před instalací na místo :-)




V pokojíčku přibyly pod postele i další úložné prostory - zásuvky na kolečkách. Zatím jsou prázdné, ale nepochybuji o tom, že i ty budou brzy zaplněné :-)

Krásné dny

A.

15 komentářů:

  1. Moc pěkné! Já se přimlouvám za ponechání v přírodním stavu :-) Ale tak trošku už znám tvou vášeň pro barvičky, takže je mi jasné, že ti to nedá (ať už teď nebo časem), takže jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, díky moc za názor. Barvičky ráda mám, ale přírodní odstín dřeva taky. A tak jsem přemýšlela nad řešením učesaná, neučesaná, oblečená neoblečená... :-) A myslím, že už vím. Určitě však nebudu natírat celé domečky, jen možná zvýrazním některé hrany a možná to nakonec bude k velkému překvapení všech jen bílou :-) Krásný večer A.

      Vymazat
    2. Hmmmm, tak to je dobrý nápad! Už se těším!!! :-D

      Vymazat
  2. Aničko, domečky se manželovi moc povedly. Já bych je taky teda nechala takhle přírodní, ale znám tě taky už tak trošku, tak myslím, že to nevydržíš a natřeš. takhle si myslím, že víc vyniknou věci, které si do nich děti dají.
    měj krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, souhlasím, v přírodním odstínu (ale také v bílém) věci vyniknou lépe. Takže asi nevydržím a natřu, ale ne všechno, jen některé hrany a navíc bílou :-) Díky moc za názor, který mě posunul od plechovky s červenou a tyrkysovou barvou směrem k většímu neutrálnu :-) Hezký večer A.

      Vymazat
  3. Ahoj Aničko
    Já bych také ponechala,ale možná bych ty přední hrany natřela bíle,ladily by k postelím.
    hezký den Marťula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, uhodilas hřebíček na hlavičku! :-) Asi to tak nakonec udělám :-) Díky za tip a přeji hezký večer A.

      Vymazat
  4. Zdravím Aničko :-), já chci takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Už jsem hledala na netu, ale manžel mi vysvětlil, že za ty peníze my je raději vyrobí :-)))))))))))))))))))). Nevyrobí, nemá čas, takže jen závidím a doufám, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já si myslím, Kájo, že nakonec vyrobí. Vzkaž mu, že nám samotná výroba s manželem trvala 15 min/ks :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  5. Aničko, domečky se moc povedly. Asi bych je ponechala přírodní:-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, díky za názor. Úplně jste mě převálcovaly... takže to tak víceméně bude :-) Hezký večer A.

      Vymazat
  6. Ještě, že se tvůj muž vždy nechá přemluvit, protože je ohromně šikovný :o)). Já bych nechala přírodní, vyniknou věci v nich uložené a v pokojíčku je krásně barevno i tak, ale stejně bude rozhodnutí na tobě Aničko, že ?
    Tak ať se daří.
    Krásné dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, i on to ví :-) Představa, že bych se do domečků pustila sama (a já bych to asi opravdu udělala) je pro něj horší, než když je vyrobí sám :-) A souhlasím - přírodní (víceméně) zůstanou :-) Měj se krásně A.

      Vymazat
  7. Aničko,domečky jsou super:-)......též bych se přimlouvala za surové bez barevného nátěru
    Hezké podzimní dny,Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, přímluva se bere :-)) Díky za komentář a krásný zbytek dne A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna