pondělí 28. září 2015

Do koupelny...

... mi na přání manžel vyrobil nový koš na špinavé prádlo :-)



Ano, je to další z těch posledních dřevěných výrobků, po nichž už příští údajně nepřijdou... :-) To budu muset sekat zase nějakou chvíli doma dobrotu, viďte? .-)

Opět si jen přihřívám polívčičku. Já pouze natírala bezbarvým lakem, manžel zajistil vše ostatní :-)

Původně jsem zvažovala, že bych si dovnitř ušila látkovou vsádku přichycenou na suché zipy (protikusy by byly přichyceny k dřevěné konstrukci). Teď však zvažuji, že od toho úplně upustím. Koš se mi líbí i bez ní. Co myslíte vy? Šít či nešít? :-)

Mějte se krásně

A.

24 komentářů:

  1. Zdravim Anicko :-) ja bych asi sila me by totiz casem rozcilovalo lezouci pradlo skrz kos :-) ale jinak krasne dilo. R.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravim Anicko :-) ja bych asi sila me by totiz casem rozcilovalo lezouci pradlo skrz kos :-) ale jinak krasne dilo. R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raduš, díky za komentář. Příčky jsou poměrně blízko u sebe, tak si myslím, že by problém s lezoucím prádlem nemusel být až tak akutní... Ale po tom moři "šít" asi stejně změním názoru a ušiju :-) Hezký večer A.

      Vymazat
  3. Rozhodně nešít, koš vypadá moc hezky už teď.
    Hezký sváteční den, J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, Tys jediná, která by nešila :-) No já asi nakonec změním názor a šít budu... Přece se nebudu nudit, viď? :-) Hezký den A.

      Vymazat
  4. Je super, ale já bych ušila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bětko, díky za názor. Nejspíš se bude šít :-)

      Vymazat
  5. Aničko,já bych šila,alespoň na přední stranu.Jinak dobrý nápad a řemeslné provedení nemá chybu:-)).babiEva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá babi Evi, já budu nejspíš šít. A když už, tak na komplet celý koš :-) Díky za názor a zastavení. Hezký večer A.

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Milá, Ha Jo :-) Díky za zastavení i názor. Ušiji :-) Hezký večer A.

      Vymazat
  7. Já bych taky šila, protože chtě nechtě, takové pánské ponožky nošené v uzavřených zimních botách celičký den...hozené pak ledabyle do prádelního koše, z něhož prádlo neputuje hned do pračky...., ano, já bych šila. :D Ps. Ale jinak klobouk dolů, k šikovné paní je i šikovný manžel. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, zajímavá představa... :-) No já tedy nejspíš ušiju, je vás tolik, co byste šily... dám na vás, holky :-) Hezký večer A.

      Vymazat
  8. ... pěkný večer, moc pěkná práce, obdivuji Vás i manžela - jste velcí šikulové. ... no a já bych taky šila :-) pohodové dny Miluška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluško, díky za návštěvu i složené komplimenty :-) Vidím to na šití :-) Hezký večer A.

      Vymazat
  9. Ušít....a bude to dokonalé...Ila

    OdpovědětVymazat
  10. Já dala do koše ještě dva sáčky, jeden na drobné bílé, druhý na tmavé prádlo...osobní, ostatní dávám volně. Dobře se to pak dává do pračky a nikde nic nečouhá...Tvůj koš je moc pěkný a hlavně vzdušný. Můj pan Há už je pomalu za zenitem "ochoty"pořád něco takového dělat...ale vy jste mladí a plní elánu a navic oba moc šikovní....šila bych sáčky, třeba ro každého jiný, ať se i děcka učí pořádku s prádlem...kdysi asi Evulekotule ???? měla pro každého "cestovní"....hezký den všem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milky, o tak takhle propracovaném systému jsem neměla ani páru :-) No popřemýšlím, ale něco mi říká, že bych pak na to třídění stejně zůstala sama :-) Díky za zastavení i milý komentář. Hezký večer A.

      Vymazat
  11. Já dala do koše ještě dva sáčky, jeden na drobné bílé, druhý na tmavé prádlo...osobní, ostatní dávám volně. Dobře se to pak dává do pračky a nikde nic nečouhá...Tvůj koš je moc pěkný a hlavně vzdušný. Můj pan Há už je pomalu za zenitem "ochoty"pořád něco takového dělat...ale vy jste mladí a plní elánu a navic oba moc šikovní....šila bych sáčky, třeba ro každého jiný, ať se i děcka učí pořádku s prádlem...kdysi asi Evulekotule ???? měla pro každého "cestovní"....hezký den všem.

    OdpovědětVymazat
  12. Aničko opět záslužný počin tvého muže s tvým nápadem. Jak bezvadně se doplňujete.
    Já bych šila, vadilo by mi, že skrze otvory použité prádlo je vidět.
    Měj se hezky.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, díky za názor. Šít se bude :-) Hezký večer A.

      Vymazat
  13. Aničko, já mám v koupelně koš ratanový a i tam mám ušito, protože se mi prádlo zachytávalo do toho proutí, kde třeba byla nějaká nerovnost. Proto bych taky šila, ale i takhle je ten koš nádherný.jste šikulky.
    Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, díky :-) Manžel je šikula. Já jen trochu naléhala.... a pak hodně natírala :-)) Krásný večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna