sobota 26. září 2015

Čapí string art...

... to je poslední ze série čtyř obrazů, které jsem postupně spolu s několika dalšími šikovnými spolutvůrkyněmi tvořila během září jako výzdobu do našeho nového obecního domu.

 
Všechny čtyři motivy jsou nějakým způsobem spojeny s naší obcí. S posledním motivem mám osobně spojenu jednu smutnou událost spojenou s přílišnou iniciativou úředníků krajského úřadu a společnosti ČEZ. Jedno hnízdo bylo na jejich popud z důvodu údajné koroze sloupu, na kterém bylo čápy vybudováno, strženo. Smutné je, že se údajná koroze sloupu podle přítomných zástupců obce nakonec nepotvrdila... :-(

Ubyl nám i jeden pár tvořivých rukou. Ale my jsme s Míšou holky šikovné a hned tak nás něco nezlomí :-) Pracovaly jsme pilně téměř do půlnoci, hnízdo čápů na sloupu jsme však již dokončit nestihly... Tak tedy příští týden, ještě před podzimním háčkovacím podvečerem :-)

A pak už jen nechat obrazy pověsit na vybrané místo. A čekat a doufat, že nad nimi nebudou u nás lidé ohrnovat nos :-)

Krásný den 

A.

6 komentářů:

  1. Pěknou sobotu přeji Aničko.Budu se opakovat,ale i další obraz vypadá opět moc pěkně.Nevěřím,že by k vaši práci měl někdo výhrady.Fakt moc pěkné.LenkaK.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, díky! :-)) A pokud budou výhrady, tak je nabídneme jinam a nebo pověsíme rovnou doma :-)) Hezký večer A.

      Vymazat
  2. Co pěkné??nádherné..Fakt šikula...Ila

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Aničko, čápi jsou překrásní a určitě budou pěknou ozdobou. Čapí hnízda mám ráda, v dětství u babičky na továrním komínu každoročně hnízdili.
    Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás právě také. Bylo to fajn... Jsou to nádherní ptáci. Bohužel o jedno z hnízd jsme přišli... Krásný večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna