úterý 22. září 2015

Blížícímu se podzimu vycházím vstříc...

... nejen doma, ale pomalu i v okolí domu :-)

V truhlících vystřídaly muškáty s letním "doprovodem" nově c
hryzantémy, vřesy a macešky. Macešky jsem doplnila i na pár místeček i do stávajících květináčů se skalníkem roubovaným na kmínek, velkého dřevěného květináče a vlastního drobného betonového květináčku. 

A neodolala jsem ani mým oblíbeným trvalkám dlužichám s červenými listy, které jsem si vysadila do krásného keramického květináče od Lavender a jednoho obyčejného hliněného, aby oživil skupinku kapradin a bohyšek u vysokých travin. A příští rok oživí záhony mezi ostatními trvalkami :-)

No a některé rostliny se mi postaraly o podzimní výzdobu samy. Dobře to ta příroda zařídila :-)


Jen jeden element ještě do mé nové venkovní výzdoby vítající podzim příliš nezapadá... letní námořnický věneček... avšak i to se brzy změní, jen mi dopřejte chvilku času, abych se mohla konečně rozhodnout, z jakého materiálu ho letos vyrobím :-)))

Krásné dny

A.

8 komentářů:

  1. Jako vždy nádhera. Krásné dny Rija

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když je kvalitní materiál, tak se ta nádhera tvoří jedna báseň :-) Krásné dny i Tobě, Rijo.

      Vymazat
  2. Ahoj,
    Moc hezké,upravené.......kde na to vše prosím bereš čas?
    Dostal mě ten krásný keramický květník.Hezké dny Marťula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martičko ten květináč je ode mne:-) sama jsem překvapená, do jaké krásné zahrady se dostal:-) Tak to mě moc těší!!! A Aničko, před váma smekám, váš blog sleduji krátce a nestačím se divit, co všechno stihnete. Nádhera!!! Pavla-Lavender

      Vymazat
    2. Já už se, Marti, polepším a zkusím polevit v tempu :-) A ke květníku - autorka se ozvala sama, takže jen dodávám, že to není jediný květináč, který od ní mám a jsem na výsost spokojená :-)

      Vymazat
    3. Pavlo a vám díky - za krásné květináče, které do naší zahrady krásně zapadly i složené poklony :-) Také k vám chodím nakukovat :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna