neděle 9. srpna 2015

Zázraky...

... se dějí! Manžel mě podezřívá z indiánského rituálního tance během jeho poledního spánku s dětmi. Nechápe, jak z toho malého mráčku na radaru mohlo tak vydatně zapršet. A já se blaženě usmívám a nic neříkám. Bylo by třeba víc (rozumějte déle)... ale i tak je to moc fajn :-)


Vpravo nahoře letos na jaře vysazená popínavá anglická růžička obalená už podruhé do květů. Vlevo nahoře pak popínavá anglická růžička naroubovaná na kmínek se chystá znovu kvést.

Mějte se krásně

A.

6 komentářů:

  1. Ani, tiše závidím (pozitivně) tu spršku! :) Je opravdu potřeba vody. Tak užívejte a hýčkejte i ty růžičky - jsou kouzelné! Krásné dny, Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joli, musíme to nějak vydržet, v září snad už bude lépe. Sílu! A.

      Vymazat
  2. Aničko tiše závidím a pošli i něco k nám.... to sucho je hrozné a hasiči vyjíždí k požárům několikrát denně :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak moc bych to přála nám všem. A ne jeden den, ale třeba týden zahradnického deštíku, aby příroda stačila doplnit zásoby a nebyly povodně... Snad jsme si to letos vybrali na několik let dopředu. A.

      Vymazat
  3. Tú anglickú ružičku mám tiež, už má 3 metre a rozvoniava hneď pri vchode. Dosť dlho mi trvalo, pokiaľ som zistila, že bude kvitnúť celé leto, ale musím vždy odstrihnúť odkvitnuté kvety. Vyrastala som v činžiaku a keď vo filmoch grófky strihali ruže, tak som si myslela že z nudy:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to už se moc těším, až ta naše bude taky taková :-) A s tím stříháním květů je to přesně, jak píšeš a platí to obecně o všech růžích, nejen těch anglických :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna