úterý 28. července 2015

Trochu experimentuji...

... s barvami v obývacím pokoji, když už jsem na začátku letošního roku provedla malou obývákovou perestrojku, jejímž cílem bylo mj. docílit větší variability při střídání různých barev doplňků, tentokrát polštářků na sedačku.


Na přední stranu polštářků jsem použila bavlněné látky s dekorem, který už znáte z kabelky pro mou kamarádku, na zadní pak jednobarevný středně tmavý tyrkys. Zapínání hotelové alias obálkové. A ještě na jeden je nastříháno... jeho přední stranu mám však v plánu ještě trochu vyzdobit technikou, kterou jsem si v poslední době hodně oblíbila...

Zapojení tyrkysově modré do schématu šedá-oranžová-bílá-černá vypadá možná trochu odvážně a není pro každého, ale myslím, že působí zajímavě, svěže a taky trochu retro, které můžu :-) Koneckonců posuďte sami i u dalších realizací. Třeba pokojíčkové realizace mi učarovaly natolik, že se asi o něco obdobného pokusím i u toho našeho :-)

Zdroj obrázků: www.pinterest.com

Mějte se fajn

A.

12 komentářů:

  1. Aničko, jsi šikulka. Perestrojka se moc povedla. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Liduško, díky za milé hodnocení. Hezké odpoledne A.

      Vymazat
  2. Tahle barevná kombinace se mi poslední dobou moclíbí, ale zatím jsem ve stadiu předávání tyrkysové k zelené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé věci potřebují uzrát, třeba je to jedna z nich :-)

      Vymazat
  3. Odvážná kombinace. Moc se mi líbí. Jsou to moje barvy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, kdo se bojí, nesmí do lesa... Ale my dvě můžem, viď? :-)

      Vymazat
  4. Aničko, hrozně odvážná, ale pěkná barevná kombinace. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná kombinace barev, netradiční, ale moc příjemná..ilča

    OdpovědětVymazat
  6. Ked som menila spalnu na tyrkysovu, boli vsetci,hlavne manzel proti a podla mna sa to podarilo a kombinovala som to o zlatozltou farbou. Netreba sa bat farieb. Pre mna to vobec nie je odvazne. Ta kolaz co si pripravila je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Atize, díky za návštěvu i komentářek, díky němuž jsem objevila další inspirativní blog. Ona se ta odvaha trochu odvíjí i od osobnostního nastavení... takže pro někoho pohoda, pro někoho divočina :-)) Na Tvou proměnu jsem mrkla a líbí se mi řada věcí, které si zrealizovala. Tobě odvaha určitě nechybí :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna