úterý 16. června 2015

Letní věneček v modrém...

... odstínu, jehož "vpichovaný" základ jsem vám ukázala včera podvečer, jsem nakonec došperkovala ještě týž den :-) Modrá u mne vždycky patřila po mé srdeční červené hned na druhou příčku v oblíbenosti barev. Nyní už se rozdíly v oblíbenosti u ostatních barev stírají, ale stále ji mám moc ráda. Opravdu uklidňuje, čistí mysl... A kdo ví, třeba jí dám při své příští domácí proměně větší prostor :-)

Na věnečku od poslední verze přibylo ještě pár dalších látkových "vpichů" (vzhledem k tomu, že je sloup, na který věnce věším, užší než jejich průměr, musela jsem zakrýt i část zadní strany věnce) a hlavně tři proužkovano-puntíkované rybky a jutová květina s proužkovanou mašlí :-)


Máme z něj i s dětmi velkou radost. Takovou, že jej chtěla Viki pověsit na zeď v obýváku :-)

Třeba bude inspirací pro ty z vás, které si obydlí či jeho okolí rády zútulňují v každém ročním období, léto nevyjímaje.

A u modré ještě nějakou chvíli zůstanu. I když u modré... jak se to vezme. Správně bych měla napsat u tyrkysové, tedy krásné barvě na pomezí modré a zelené. Slíbila jsem známé, že ji ušiji kabelku. Dostala jsem na výběr z jejích několika momentálně nejoblíbenějších barev. Látky na kabelku jsem i tak dlouho vybírala :-) Nakonec jsem ale vybrala tři látky s různými dekory + čtvrtou jednobarevnou tyrkysovou, která bude společným pojítkem. Tak snad se realita nebude příliš lišit od toho, co jsem viděla na monitoru. Objednávka by měla dorazit každým dnem. Už se moc těším na realizaci :-)

Mějte se fajn

A.

10 komentářů:

  1. Věneček je krásný a s doladěním do námořnicka má ten správný šmrnc. Dneska nám ty blogy barevně ladí:-D L.

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, moc pěkný věnec. Ještě bych tam pověsila kotvu nebo kormidlo. Jinak skvělý nápad na letní dekoraci. Ivana

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, věneček je moc krásný, letní, jemný a na kabelku se moc těším.
    Moc na vás myslím, holky moje šikovný:-)
    Krásný den a celý víkend.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, já vím, už bych se měla "pochlapit" a pořádně ji "rozešít" :-)

      Hezké dny A.

      Vymazat
  4. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný věneček..šikulka! Inka

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný věneček..šikulka! Inka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna