středa 22. dubna 2015

Medvídek pro mého medvídka...

... který brzy oslaví své druhé narozeniny, je hotov. No možná ještě mašli kolem krku dostane, když bude předán v ten slavný narozeninový den :-) I když nevím, nevím, zda jej ještě Jirka přijme pod svá malá dětská křídla. Loňský krokoušek, jak mu doma říkáme, je nezbytnou rekvizitou každého Jiříčkova večerního usínání... :-)


Šila jsem podle vánočního čísla Mariny Quilt z roku 2014.

Krásný den

Anička

PS: a protože přichází pro naší rodinu velké období narozeninové, v hlavě už spřádám plán na jednoho šmuchlíka z říše zvířecí i pro naši Viktorku :-)

17 komentářů:

  1. Aničko, ten je luxusní, chci být tvé dítko, ikdyž jsem určite starší než ty, ale asi by to šlo, včera jedna dcerka počítala, že maminka je o čtyři roky mladší než její dítě, tak třeba by to šlo i s námi :-))
    Smekám, šikulko!!!
    Krásný den
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, to já nevím, mně táhne na sedmatřicet, tak posuď sama :-)) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Jůůůů, je roztomilý a hezky udělaný, nevěřila bych domácí výrobě. Medvídky můžu a tenhle je povedený. Oslavenci přeji vše nejlepší k 2.narozeninám. Méďa se bude určitě líbit a do postele se toho vejde hory, pokud nemáte divoké sny Maxipsa Fíka :-)))). Přeji vydařenou oslavu, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, díky :-)) Onen slavný den přijde příští úterý... tak ještě nějaké jednoduché a dobré menu připravit pro nejužší rodinu. Ve "velkém" se bude slavit o pár týdnů později :-) Pokud jde o divoké sny maxipsa Fíka, tak ty máme naštěstí jen výjimečně :-)) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Aničko, denně něco krásného a nového. Moc ráda chodím na tvé stránky se inspirovat a je rozhodně čím..Obdivuji..Krásné dny Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko, moc mě těší, že se Ti u mne na blogu líbí a ještě víc, že mi o tom i napíšeš :-))) Velké děkuji a krásný večer A.

      Vymazat
  4. Ten je fakt móóóc povedený :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten je fakt móóóc povedený :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Vždyť jsem to říkala, že bude kouzelný. Moc se ti povedl. Stáňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, to je proto, že tady měl hned u zrodu tolik fandů :-)) Díky a krásný večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna