úterý 31. března 2015

Nákupní taška pomněnková...

... pro mou kamarádku. Oproti předchozí zelenkavé a červené verzi zde extra dlouhé uši, aby se dala taška pověsit na rameno. Vnitřní část ze středně modré bavlněné látky s drobným bílým puntíkem, vnější část praktická černá bavlna.  V přední části opět aplikace s potiskem a výšivkou v bílé a modré.

A spolu s taškou i nové tisky nově vyrobenými razítky.... mám z nich velkou radost :-)


Tak ať sluší a hlavně se dobře nosí! :-)

Krásný den

Anička

8 komentářů:

  1. Aničko vzala jsem si tvou radu, abych ušila alespoň utěrku k srdce a dnes zakoupila látky na běhounky na stůl a stolek - to je jediné co občas ušiji - ubrusy. Moc se mi líbít tvé tašky a chtěla bych se o jednu pokusit. Mohla by si mi poradit jakou látku zvolit, aby vydržela menší nákup? Vkládáš mezi ty dvě látky ještě nějaký vatelín nebo vliselín (tedy ono se to možná jmenuje nyní jinak). Taška opět moc krásná.Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, to si mi udělala velkou radost, že Tě má slova vyburcovala k akci :-) Tak jsem zvědavá, jak se Ti bude dařit. Pokud jde o tašky - záleží na Tobě, co od nákupky očekáváš. Na menší nákup budou určitě stačit 2 vrstvy látky bez "výztuhy" mezi nimi. Měj se krásně Anička

      Vymazat
  2. Aničko, ta je tedy luxusní.
    Chodím k tobě na inspiraci a začínám být slušně zakomplexovaná.
    Jsi velikánská šikulka!!!
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, blog má inspirovat, ne zakomplexovat druhé! Není to tak dávno, co jsem složitě studovala, jak do šicího stroje vůbec navléct spodní i horní nit .-) Měj se krásně A.

      Vymazat
  3. Pěkný praktický kousek a barevně přesně dle mého gusta. Kamarádka musí být spokojená a honí po nákupech parádu, Kaja.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Díky, Kájo. Vypadá to, že je, ještě nepřišla reklamovat :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna