sobota 10. ledna 2015

Došeda...

... šla v rámci mé právě probíhající zimní "perestrojky" stěna za jídelním stolem. Barvu jsem si nechala namíchat, resp. vyslala jsem svého muže se vzorkem látky a ten přišel s namíchaným odstínem primalexu. Malování jsem se už ale zhostila sama :-)


V plánu mám nové potahy na židle v režném až smetanovém odstínu s bílými puntíky, které jednak schovají následky "zubořádění" a "nechtořádění" našeho Jiříka a jednak lépe zapadnou do mé představy ohledně barevného spektra v celé místnosti. Rozhodla jsem se nakonec pro variantu tmavě oranžová až cihlová - šedá - černá - bílá. Vínově červený odstín židlí je tak, zdá se, mimo hru :-)

A koho zajímá celá anabáze proměn stěn za jídelním stolem, nechť mrkne zde. Zaručeně se pobavíte :-)

Krásný den

Anička

8 komentářů:

  1. Aničko, vypadá to úžasně .... koukla jsem se i na "ostatní verze" a tahle se mi líbí nejvíce ..... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, to mě moc těší, že se Ti má nejnovější verze líbí... Snad jdu správným směrem :-)

      Vymazat
  2. Jsi opravdu akční. ;-) Líbila se mi i červená verze, ale tahle musí vypadat hodně zajímavě, dá se i lépe kombinovat s dopňky, ne? Aničko, co to máte za sedačku, prosím? Potřebujeme novou a nechceme až na zem, aby to luftovalo. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji :-) Přesně to si od této poslední barevné proměny slibuji. Ta předchozí byla fajn, útulná, teplá... ale pokud jde o doplňky, člověk se pak už musí více krotit v barvách. Od nové verze si slibuji větší variabilnost... No, uvidíme :-) Sedačka - kupovala jsem ji v roce 2009 v jednom z obchodů Orfa (nevím, jestli máte i u Vás), vyráběl ji český výrobce, člověk si mohl vybrat z různých variant látek, uspořádání dílů ap. Je rozkládací, dobře se na ní sedí.... Ale na název výrobce - to si už nevzpomenu, musela bych pohledat v účtech...

      Vymazat
  3. Tak jsem si přeci jen vzpomněla - jmenuje se Aksamite. Blíže viz zde: http://www.aksamite.cz/.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna