pátek 5. prosince 2014

Prosincová zahrada

Já vím, už v říjnu jsem psala, že to bude poslední focení... Ale když jsme dneska byli s Jirkou ráno venku, nedalo mi to a zase jsem se kochala.... Já se asi budu kochat, i když nám na zahradě bude ze sněhu čouhat metr dlouhá holá tyč :-)


Tak krásné adventní kochání i do vašich zahrad a zahrádek

Anička

PS: díky za všechny komentáře a maily k mým ručníkům s háčkovanou bordurkou, individuálně postupně odepisuji :-)

10 komentářů:

  1. Ahoj Aničko máš nádhernou zahradu a mimojiné i moc krásně složené obrázky prozradíš mi prosím v jakém programu je spojuješ? ;) Moc děkuju
    R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko, díky, ale doufám, že se do plné krásy ještě během pár let rozvine, až povyrostou všechny keře a stromy :-) Pokud jde o fotokoláž - využívám prográmku známého jako PicMonkey, najdeš ho zde: http://www.picmonkey.com/. Nic se do počítače nestahuje, pracuje se s ním online. Dá se v něm dělat všelicos, skládání obrázků do koláží najdeš pod odkazem "collage". Práce v programu je velmi intuitivní a řekla bych, že i snadná. Myslím, že brzy přijdeš na to, jak "na to" :-))) Hezký večer A.

      Vymazat
  2. Krásné fotky z nádherné zahrady. Pěkný advent.

    OdpovědětVymazat
  3. ZAHRADA JE I V ZIMĚ KOUZELNÁ.
    PŘEJI PŘÍJEMNÝ PŘEDVÁNOČNÍ ČAS.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohdo, díky za zaslané návodíky na stromečky i komentářek. Měj se krásně Anička

      Vymazat
  4. Aničko, krásné fotky ..... přeji ti krásnou a pohodovou druhou adventní neděli !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, díky. Hezký další adventní týden Anička

      Vymazat
  5. Krása a už se těším na foto zahrady na jaře :-). Mám ráda džungle, když není skoro vidět hlína ani kůra. Hodně travin různých výšek, kapradiny, jehličnany, karafiátky atd... něco jako u vás. Snad nám nic přes zimu neuschne a neumrzne. Mějte se fajn, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, díky :-)) A pokud se nemůžete dočkat, mrkněte do archívu příspěvků se štítkem zahrada, jaké to bylo u nás na zahradě letos na jaře :-) A s tou džunglí - ano, myslím, že to máme hodně podobně :-)) Hezký večer Anička

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna