úterý 18. listopadu 2014

Vánoční plstěné dekorace na stromeček potřetí...

... Tentokrát zase něco z vlastní "zahrádky" :-) K domečkům od posledně nově koníci a srdíčka a také i nějaké další stromečky. Začínají se pěkně množit, ty chystané ozdobičky, viďte? .-))


Všimli jste si, že jsem oproti loňsku vpustila mezi tradiční červenou a bílou i tradiční (leč u mě doposud ne) zelenou? Kombinace červené, bílé a zelené má vážně něco do sebe...

Hezké tvoření 

Anička

6 komentářů:

  1. Ahoj Anicko, zvedavost nedala a jsem tu ocuhuju konicky. Ty jsou uzasni :-) dam si te do sledovanych. Studna inspiraci ;-)R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Díky za návštěvu i komentář a těším se na další :-)

      Vymazat
  2. Aničko, ty jsi rozjela velkovýrobu. Máš to moc pěkné. :-) Plsť mám také ráda, je to příjemný materiál na tvoření. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však to Daško, sama znáš - komu se nelení, tomu se zelení :-)) Na Tvůj mail se pokusím odpovědět co nejdříve. Hezký den Anička

      Vymazat
  3. ...ty jsou krásné! Budete mít krásné Vánoce :o) Hezký den, Štěpka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle příjdou na jarmark, ale někdo u nás v obci určitě .-))

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna