neděle 26. října 2014

(Téměř) listopadová zahrada

... tak trochu neplánovaně pár fotek z naší téměř listopadové zahrady. Když jsem dneska ráno koukla z okna ven, nedalo se té kráse odolat. Příroda ale umí kouzlit! :-) Pár rychlíkových fotek, než mě rodina povolala zase zpátky domů :-)


Krásné podzimní dny 

Anička

12 komentářů:

  1. Aničko, souhlasím, je to krása, u nás ještě mrazík nebyl, hezký zbytek neděle,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, to ráno na zahradě jsi zažila nádherné, tolik krásy a k tomu sluníčko - super den začal. U nás mrazík zatím nebyl, ráno byly 4°C, ale jinak pošmourno. Měj pěkné odpoledne Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, tak to u nás máme další slunečný den s dalším ranním mrazíkem. Podzim jako vyšitý... a zima? Ta už se chystá za dveřmi :-))

      Vymazat
  3. Good Morning Anicka! What a fantastic garden you have. The first frost - grrrrr but beautiful!
    Have a wonderful time
    Elisabeth

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elisabeth, thanks for your visit and your compliments :-) I looked at your blog and I loved it. What beautiful things! I will return, I'm sure :-) Have a nice day. Anička

      Vymazat
  4. Nádherná zahrada. My bydlíme v bytě, takže tohle tak trochu "závidím". Ale v dobrém smyslu slova! A ten mráz, juchů, my se nemůžeme dočkat prvního sněhu, i když k nám chodí později než u Vás na horách. Má pro nás téměř magický význam :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko, moc mě těší, že si Ti na naší zahradě líbí. Jsem šťastná, že jsem si mohla založit svou. Řadu let jsem strávila v bytě a i když jsem tam v té době byla spokojená, dnes už bych to nechtěla vrátit. Mít vlastní zahradu je super. Třeba se ještě poštěstí i Tobě mít aspoň malou zahrádku někde mimo město. A sníh snad letos bude, když byl na něj loňský rok i u nás tak skoupý...

      Vymazat
  5. Nádherná zahrada, kouzelná. Věrka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna