pondělí 4. srpna 2014

Drátovaná květina do vlasů...

... z postříbřených drátků dvojí síly, s modrými korálky. Má první. Tak jsem zvědavá, jak se s ní má kadeřnice v sobotu ráno popere :-) A bezpečně vám na ni ukážu první udrátkovaný květinový lístek :-) 


Při šití kabelky pro druhou sestru mi došly některé materiály... pár věcí jsem doobjednávala. Vnitřní látka ale u prodejce jako naschvál není momentálně skladem... Budu muset improvizovat... Začíná to být čím dál napínavější. Stihnu - nestihnu? :-)

Krásný den

Anička

PS: moc díky za všechny milé komentáře, které mi pod posledními příspěvky necháváte

4 komentáře:

  1. Aničko stihneš .... podle tvých příspěvků usuzuju, že máš víc jak dvě ruce:-))

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ááách, ta je krásná! Už se těším na foto účesu. Jsi vážně neskutečně kreativní! Tvoje rodina na Tebe musí být pyšná! Tak si tu svatbu hezky užijte! Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, díky za komplimenty :-) Foto účesu zveřejním, jen musím stáhnout od rodiny fotky. Sama jsem nestíhala fotit :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna