středa 9. července 2014

Provázek, plsť a plechovka...

... základní ingredience pro výrobu kuchyňské dózy nacokoliv. Provázek bílý lněný + přírodní jutový. Tenčí plsť v červené barvě (u mne "odpad" z výroby plstěných ptáčků). Pak už jen háček, kterým se uháčkuje na dózu nový kabátek z provázků a jehla s červenou bavlnkou na výšivku. A taky tavná pistole - tou jsem přichytila na dózu plstěnou aplikaci.


Háčkování proběhlo na našem "kreativním podvečeru" v kruhu kamarádek tvořilek z okolí minulý pátek. Holky se učily háčkovat a já se učila učit háčkovat :-) Pokud holkám nadšení z provázkového obháčkovávání krabic vydrželo, myslím, že teď nějakou dobu budou v naší oblasti krabice všeho druhu nedostatkovým zbožím :-))

Už se těším na další tvoření. Je fajn sdílet své koníčky i s někým jiným :-)

Krásný večer a pěkné prázdninové recyklování

Anička


5 komentářů:

  1. Ta máta se má! A že jí máte, tý máty, hned dvě krabice, s takovým pěkným futrálem! Učit se učit háčkovat mám už za sebou vloni a žačka už toho ve svých 43 letech naháčkovala za rok spousty, dokonce už jsem se již učila učit plést! Je fajn sdílet koníčky s někým, kdo to chce taky umět! Tak hodně zdaru učitelce i žačkám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, ty dvě dózy na mátu, ty už jsem dělala dřív. Přibyla nová, ta co je uprostřed - ta ještě nemá přesné určení. Musím se rozhodnout, kterou bylinou ji obšťastním :-) A s tím učením - mám radost, že to aspoň trochu chytlo a že se vůbec podařilo v takovém počtu lidí naše "kreativní podvečery-večery" zorganizovat :-) Zatím to jsou moc příjemná posezení. Krásné dny do Irska Anička

      Vymazat
  2. učit se učit háčkovat jsem si vyzkoušela cca před měsícem a doteď mi zůstala online poradna :)
    krabičky na mátu jsou super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se vůbec nedivím, poradna je důležitá :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna