čtvrtek 19. června 2014

Zahrádkářská hádanka podruhé

Poprvé jsem vám o ní povídala zde. Díky za tipy směřující k její identifikaci. Bohužel můj tajný 90% tip, o kterém jsem si myslela, že mi jej potvrdíte, nebyl ani jednou z vás zmíněn. 

Pravda je, že fotka nebyla dost detailní a ostrá. Já na vlastní oči viděla více. A tak jsem udělala při poslední návštěvě u kamarádky pár nových. A rovnou vám i napíšu svůj tip. Kručinka barvířská. Myslíte, že by to mohla být ona? Ještě nemá plně rozvinuté květy, ale zatím se mi zdá, že bych nemusela střílet vedle... :-)


Díky za pomoc :-)

Ale ať je to, co chce, není nádherná? :-)))

Krásný den

Anička

9 komentářů:

  1. nádherná, ale já ji neznám :(

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko,ráda sleduji Vaše konání .Je úžasné, jaký máte okruh činností:o))) a zájmů.Vaší záhadnou rostlinu by určitě identifikoval p.Větvička-zkuste se ho zeptat.Zdraví babi Evča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, díky za milý komentář i tip na pana Větvičku. Že mne to nenapadlo rovnou :-) Krásný den Anička

      Vymazat
    2. Je to těžší, než jsem si myslela. Nemohu najít žádný kontakt či online poradnu p. Větvičky, kde bych mohla svůj dotaz zaslat... :-( Neměla byste ještě jeden dobrý tip? .-)

      Vymazat
  3. Aničko, jednou jsem dotaz zaslala do Receptáře - a on tam občas odpovídá :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, o poradně pana Větvičky v Receptáři vím - jeden ročník jsem odebírala. Jen si nejsem jista, zda odpovídají na každý dotaz, který dojde a taky zda odpoví jen prostřednictvím časopisu a nebo i jinou formou (třeba e-mailem)... No ale asi to zkusím :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna