sobota 28. června 2014

Kytičky stálekvetoucí...

... jako dárek pro paní učitelky ve školce. V jemných přírodních barvách, aby zapadly do každého interiéru. No dobrá, aspoň trochu té mé oblíbené červené pro zpestření jsem si nemohla odpustit :-)


Jak to máte u vás? Chystáte pro paní učitelky ve školkách a školách také drobné dárky koncem roku či při jiné příležitosti nebo jste spíše proti?

Krásný den

Anička

7 komentářů:

  1. Aničko, jsi šikulka : pečeš, vaříš, šiješ a ještě zahradničíš, na jednoho člověka docela dost. Mě je dnes smutno, v 7 hodin ráno vyletělo do povětří OP / což je oděvní průmysl Prostějov /. Dívala jsem se z balkonu, smutné - skončila kapitola Prostějova - kdy chlouba oděvnictví zaměstnávala spoustu lidí a dávala trend v módě - konec, finito :o(. Měj pěkný víkend Maryša :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, toť otázka - jiný dělá o polovinu méně, ale možná důkladněji :-)) S tím OP Prostějovem je mi to taky líto. Prostějov a OP Prostějov k sobě vždycky patřili...

      Vymazat
  2. Aničko, u nás se také chystají dárečky ... nějak si nedovedu představit, že by kluci odešli na prázdniny jen tak bez rozloučení a dárečků.
    A ty samodělné u nás vedou. Kytičky se ti povedly, určitě potešily.
    Krásné prázdniny .... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že v tom nejsem sama. A pokud to jenom trochu jde, tak se taky snažím o něco "rukodělného" :-)

      Vymazat
  3. Aničko, moc krásný dárek!
    A dárky chystám a vždycky jsem chystala - práce dobrého učitele se penězi a platem zaplatit nedá, jde přece o naše děti. Je to projev díků a úcty za tu práce.
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna