sobota 19. dubna 2014

Hračka pro Jiříčka

... krokodýl k jeho prvním narozeninám. Šitý podle Bellet a jejího časopisu Bellet Fabrics (číslo zima 2013).


Nevěřili byste, ale nejvíc mě potrápily zuby... Ani ne tak jejich přišívání, jako jejich vystřižení a ušití... Doteď nechápu proč :-) Každopádně je ale každý ze zubů originál nezaměnitelný s ostatními, co do velikosti i tvaru. A ačkoliv má krokodýl na každé straně stejný počet zubů, na jedné to vypadá, jako by mu jeden chyběl :-) Holt, ani v přírodě nejsou všichni krokodýli za modelky, ne? 

Krásný den

Anička

9 komentářů:

  1. Aničko, je nádherný .... Jiříček z něj bude určitě unešený !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, já "jen" šila, návrh je Belletčin. Jsem ráda, že jsem vyzkoušela zase něco nového. A doufám, že svou novou hračku bude mít Jiříček rád :-) Zatím se o ni velmi zajímá jeho starší sestřička :-)

      Vymazat
  2. Šikulka Ani! Ale v galerii jsem ho ještě nezahlídla:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko a kterou galerii máš na mysli?

      Vymazat
    2. Přece galerii u Bellet .... musíš tam být zaregistrovaná, když máš Marinu:-)

      Vymazat
    3. No, Ajko, požádala jsem o registraci, ale nevím, jestli mi ji "přiklepnou". V podmínkách se uvádí, že musí jít o čtenáře Mariny (což jsem), ale současně musím být v nějakém Belletině šicím klubu (což nejsem)... Tak uvidím :-)

      Vymazat
    4. Aničko já myslím že oboje ne, buď časopis nebo kurz .... já taky žádný kurz nemám:-)

      Vymazat
    5. Uvidím. Každopádně díky za tip :-)

      Vymazat
  3. Aničko, krokodýl je moc pěkný, krásně propracovaný a barevně sladěný / jako vždy :O) /. Já jsem toho moc nestihla, jen jarní čepičku pro Elišku a dva polštářky. A co jsem neudělala do pátku tak nemám, protože mě skřípli záda a pohybuji se jak stařena :O(. Aničko, přeju krásné velikonoce, prožité v klidu a sluníčkové pohodě Maryša :O)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna