úterý 17. prosince 2013

Tak ještě jeden ptačí...

Večerní rychlovka. Pro paní učitelky do školky. Děti mají dnes odpoledne vánoční besídku, tak předání ptáčků zpěváčků pro tři hodné paní učitelky bude po ní.


A já si jdu (pokud Jiříček dovolí) připravit další předvánoční projekt. V praktické ženě, kterou mi sestra při své minulé návštěvě přinesla ukázat, totiž mé očka spatřila něco, co musím nutně mít do Štědrého dne na stole... Bude to takový jednoduchý patchwork. Ale víc už neprozradím, snad jen, že panel s obrázky, který bude jeho hlavní součástí, byl už skoro všude vyprodán. Ale usmálo se na mě štěstí a mám ho taky doma.

Tak držte palce, ať se dílo zdaří. Když ne dnes, tak zítra... maximálně pozítří :-)

Mějte krásný den

Anička

8 komentářů:

  1. Palce držím a vzdychám tu nad těmi nádhernými ptáčky, Ty jsi nezmar Aničko, umíš všechno,ale ptáčkové jsou krásní, veselí, moc hezcí! To budou úči zírat, na tu krásu!Hezký den Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. :-)) Myslím, že se ptáčkové líbili, i když paní učitelky vyloženě nezíraly. To jsem ale ani nečekala. Podobné ptáčky už ode mne viděly, když jsem je přinesla spolu s dalšími drobnostmi na náš mikulášský jarmark :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, ty snad ani nespíš! Ale věřím, že tvoje tvoření, stejně jako to moje a ostatních tvořilek, je takové odreagování od denního stereotypu a pak ta radost z toho, když se dílo podaří... Chválím ptáčky a chválím i krásný obal k pečenému čaji.
    Dodatečně všechno nejlepší k narozeninám!
    P.S. Dokončila jsem a také už rozdala vyšívané oříšky, které jsem okoukala u tebe. Přijdi se podívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, ale spím :-) A je to přesně tak, jak píšeš - tvoření je pro mne návyková činnost, nejspíš právě proto, že je to pro mne mj. odreagování od toho každodenního mateřského stereotypu :-) A díky za pochvalu, vážím si jí. A taky za gratulaci - myslím, že není ani dodatečná, slavím je právě dnes :-) Na oříšky zajdu juknout, to je jasná věc :-)

      Vymazat
  4. Milá Aničko, k dnešním narozeninám Ti přeji hódně zdraví, štěstí a pohody k dalšímu tvoření. Ptáčci jsou moc pěkní, nemám na tohle tvoření čas, i když se líbí, ale musím začít dělat cukroví. A ptala jsi se kolik jsem udělala čepiček, tak nejen pro vnučky, těch bylo 8 kousků, ještě pro známé a těch bylo též 8 kousků. Zdravím a přeju pěknou dobrou noc Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, děkuji, hlavně to zdraví, aby bylo. Pokud jde o cukroví, tak u nás už se pravidelně každý den uzobává, tak snad něco zůstane aspoň do Štědrého dne :-) A ten počet hotových čepiček je tedy obdivuhodný. Tak to nevím, jestli Tě to ještě při takovém množství baví... :-)

      Vymazat
  5. Aničko, také přeji hlavně hodně zdravíčka a lásky. ♥ Ptáčci jsou krásní, líbili se mi už, jak jsi měla na jarmark pro děti. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna