pátek 13. prosince 2013

Další dokončený rest... provázkový stromeček

Dobré ráno,

tak jsem se posunula zase kousek dál a dokončila další z mých rozdělaných věcí. Je to provázkový stromeček. Tento druh stromečku už jsem u mne několikrát mohli vidět, musela jsem to ale vyzkoušet i z provázku (jutového), prostě mi to nedalo. A myslím, že se povedl. 

Z podstavcem stromečku mi (jako vždy) pomohl manžel. "Kmen" stromu je uřezán ze starého dřevěného šatního ramínka. Manžel už ho před pár týdny vyhazoval, ale já jsem si ho znovu vytáhla, tušila jsem, že se bude hodit :-)

Stromeček teď střeží andělka, kterou jsem si koupila minulý měsíc zde


Krásný slunečný den

Anička

12 komentářů:

  1. Aničko,nádherný stromeček.
    A ta andělka je překrásná.
    Hodí se k Vám,je jako Vy.
    At Vám přináší radost.Jana:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky za komplimenty. S tím přirovnáním k andělce ale nesouhlasím, na to mám příliš mnoho chyb :-) Ale snad nám přinese štěstí :-)

      Vymazat
  2. Aničko, krásný. S andělkou tvoří moc hezký "pár". :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, díky. A to jsem původně o tomto "spojení" ani neuvažovala.... Prostě se sami našli :-)

      Vymazat
  3. V jednoduchosti je krása. Obojí se mi moc líbí. Dívala jsem se i na stránky, kde jsi andělku koupila. Musím ještě pochválit háčkovaného medvídka, ten je také moc pěkný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, děkuji. S tou jednoduchostí s Tebou musím souhlasit. Ten stromeček se mi líbí přesně tak, jak je, bez dalšího přikrášlování :-) A děkuji za medvídka, doufám, že i kamarádka s miminkem (už brzy by mělo být na světě) bude mít radost.

      Vymazat
  4. Aničko ten stromeček je krásný, zdovolením okopíruju, a s tou Andělkou - úžasné, toby se mi hodilo na chaloupku :O). Taky dodělávám resty a do toho ta čepička, ve 3 hodiny si ji Lucinka brala. No a o víkendu pečení, měj se pěkně a přeju klidnou noc Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, stromeček je hotov natotata, tak třeba to ještě stihneš před Štědrým dnem a budete mít ve vánočním i chaloupku :-) A ty tvé čepičkové rychlovky, to je tedy něco, díky za obrázky mailem. Ale je to od Tebe trochu provokace, jak se k dalším čepičkám stále ještě nemohu prokousat :-)

      Vymazat
  5. Aničko krásný stromeček s provázků taky jsem po něm pokukovala ,lae pak jsem zjistila,že byho neměla kam dát/ malý byt/ Vypadá to pěkně vidím že jsi zůstala provázkům věrná.Anduličko měla by zálusk na toho mišana ,bylo by možné poslat popis nebo poradit kde ho sehnat? soboroval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luďko, já a provázky, to nejde jen tak oddělit :-))) Návod na méďu najdeš pod odkazem zde: http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=8458&user=396670. Krásný den Anička

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna