neděle 1. prosince 2013

Adventní věnec, 1. adventní neděle a taky výherci mé první GIVEAWAY

Krásnou 1. adventní neděli,

včera večer proběhla inventura tvořícího materiálu na výrobu adventního věnce na jídelní stůl a výzdoby k našim vchodovým dveřím. Něco jsem přikoupila, něco dostala, něco jsem si uchovala od loňského roku. 

Během dnešního dopoledne jsem pak vyrobila adventní věnec na jídelní stůl a také závěsnou adventní dekoraci k našim vchodovým dveřím (tu vám ukážu zítra). Červeno-bílá kombinace u mne už asi nikoho nepřekvapí... :-) 

Mám ráda přírodní materiály, nejsem však v tomto ohledu fatalista, takže občas použiji i něco "umělého", pokud se mi to do aranžmá hodí a "netluče" se to s tím přírodním. Šiškám jsem letos lehce nabělila špičky :-) 



Jako prakticky každý rok, stejně i letos bojuji s nedostatkem vlastního spolehlivého zdroje větviček. Smrky jsou sice v dosahu, ale smrkové větvičky na adventním věnci nevydrží dlouho. Chtělo by to spíš jedličku... Letos jsem sehnala stříbrný smrk, snad vydrží déle než ten obyčejný, k tomu pár větviček poléhavého jalovce z vlastní zahrádky. Mám ale ráda, když jde věneček víc dozelena, tak jsem nakonec přidala i pár větviček obyčejného smrku a pár snítek zimolezu kloboukatého.

Jak to máte s adventními věnci vy? Necháváte si je dělat, kupujete hotové či se pouštíte do jejich výroby sami? Kde sháníte materiál?

Abych nezapomněla, odpoledne Viktorka losovala z účastníků první GIVEAWAY výherce a tady jsou jména těch z vás, kterým dorazí balíček s mými dárečky:
1. Radka
2. Maryška
3. Marcela Nováková (Marci, to jsem zvědavá, jak Ti dáreček budu posílat do Irska...  :-))

Marci, nemůžu na Tvém blogu najít e-mailový kontakt, prosím napiš mi kontaktní adresu, na kterou mám balíček poslat, na můj mail uvedený na hlavní stránce blogu. Ostatním se ozvu sama.

Doufám, že vám dárečky udělají radost. Ještě jednou velké díky za vaše reakce :-)



Mějte se krásně

Anička

26 komentářů:

  1. Aničko....věneček je nádherný i já ráda tvořím z přírodnin.
    Přeji ti klidný a pohodový adventní čas...Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuji. I Tobě krásný advent Anička

      Vymazat
  2. Máš hezký adventní věnec:-) a blahopřeji výherkyním tvojí giveaway. Hezký nedělní večer. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  3. Blahopřeji výherkyním , adventní věneček je moc pěkný. Hezký večer Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Aničko, věnec se ti náramně povedl, přírodní materiál u mě vede, ale na stůl se snažím vytvořit něco, co moc neopadá, blahopřeji výherkyním, krásné ceny jsi pro ně vytvořila, tvůj blog je hodně pestrý (co se tvoření týká) a proto si každá návštěvnice určitě nějakou tu inspiraci pro sebe odnese, příjemný adventní čas,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, díky. Máš pravdu, že to s tím jehličím na stole je trošku komplikovanější. Loni jsem kvůli toho "tunila" věnec během adventu, aby byl krásný i u štědrovečerní večeře. Já si ale nemohu pomoct, mám ráda vůni jehličí a moc se mi na adventních věncích líbí, tak jdu do něj znovu a znovu :-) Krásný advent i Tobě Anička

      Vymazat
  5. Aničko děkuji Ti , to je ale hezký dárek k prvnímu adventu! Máš krásný věnec! Hezké odpoledne, ozvu se na mail. Zdravím Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se Ti líbí :-) Mail dorazil, zkusím napsat během zítřka :-)

      Vymazat
  6. Anicka krasny adventny veniec a vyherkyniam gratulujem...Nellie

    OdpovědětVymazat
  7. Ještě chci pogratulovat ostatním výherkyním, díky překvapení jsem to nenapsala do předchozího komentáře! Marcela

    OdpovědětVymazat
  8. Aničko, děkuji za výhru, moc se mi tvé tvoření líbí, a ostatním výherkyním blahopřeji k výhře :O). Tvůj advenťák je moc pěkný, též mám ráda přírodní materiály, i když jsou spojeny jak já říkám s umělinou, jak vidět to moc k sobě pasuje. Už se těším na věnec na dveře, díky kalendářům, protože jsem vymyslela dost složité, jsem s adventem opožděná a věneček na dveře a na stůl bude až v týdnu :O(, ale neva nic neuteče, ještě jednou děkuji a zdravím Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, jsem moc ráda, že tě dárek potěšil :-) A nebuď smutná, že na stole a na dveřích ještě nemáte adventní věnečky, já zase nemám adventní kalendář. Čas ještě neuzrál, nebo spíš já jsem pro ně ještě neuzrála, snad příští rok :-))

      Vymazat
  9. Aničko, adventní máš moc krásný. Já jsem letos zvolila velmi jednoduchý jen svíčky a šišky.
    A posílám velkou gratulaci výherkyním.
    Krásný první adventní večer ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Tak to musím juknout, jak vypadá :-) A pokud se nepletu, zítra nastupuješ znovu do práce, tak tou správnou nohou a ať se daří! Anička

      Vymazat
  10. Aničko, moc chválím tvé adventní dekorace a gratuluji vítězkám!
    Příjemný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Aničko!
    Moc zdravím,chválím překrásný advenťák,
    gratuluju všem výherkyním a přeju pěkný nedělní večer!

    OdpovědětVymazat
  12. Aničko,adventní věnec se ti moc povedl. Je pěkně vánočně sladěný.Já mám také ráda spíše přírodní nebo selský styl. Materiálu mám naštěstí okolo domu dost. Takže přeji pohodový Advent.
    Výherkyním upřímně gratuluji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, díky :-) Závidím ten materiál. Kdybych ho měla více, měla bych adventní věnce snad všude, kde by se daly pověsit a kde bych na ně viděla :-))

      Vymazat
  13. Aničko moc děkuji krásný dárky,gratuluji ostatním výherkyním a věneček máš krásný,..mail jsem už poslala.Krásný advent.Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko, díky, mailík mi dorazil, takže ještě sehnat tu správnou krabičku a můžu balíček vypravit na cestu k Tobě :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna