pondělí 18. listopadu 2013

Předlohy k vyšívaným oříškům...

Dobrý večer,

na žádost některých z vás vkládám předlohy k "vyšívaným oříškům" zde. Sesbírala jsem různě na internetu, hlavně na Pinterestu. Kvalita nic moc, ale dá se podle nich vyšívat. Na některé motivy předlohy nemám, vyšívala jsem podle fotografie na internetu. 







A řadu minimotivků ve velmi dobré obrazové kvalitě naleznete zde: http://usitoslaskou.webnode.cz/products/ne-obycejne-orisky/. Tady k tomuto odkazu bych měla jednu poznámku - mě osobně se více líbí, když vyšívaná tkanina (panamka) z ořechu více "přetéká" (tak, že při pohledu shora nejsou téměř vidět okraje skořápky), ale každému podle jeho libosti :-)

Krásné vyšívání

Anička

7 komentářů:

  1. Aničko, díky za předlohy, určitě některé obrázky využiju. Já jsem dneska také šmejdila na Pinterestu a objevila jsem, mimo jiné i to zamotané srdíčko, které se mi tak líbilo, ale kopírování do mého archívu nedopadlo moc dobře. Tvoje předlohy mi vyhovují víc. No Advent je za dveřmi, máme co dělat. Těším se na tvoje další tvoření.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, to jsem ráda, že ty předlohy využije i někdo další a že pomohou.

      Vymazat
  2. Jů Aničko, děkuji za další předlohy, s dovolením uložím a poději využiju, zdravím a přeju další pěkné tvoření Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko,moc děkuji za krásné předlohy.
    Vyšívat se bude již dnes:),díky Vám.
    Mějte hezké úterý Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Juj, vďaka za predlohy. Pred časom som hľadala a hľadala, lebo som chcela tiež skúsiť oriešky. Ale toľko som ich nenašla. :) Zídu sa ešte.
    Inak, máš krásnu vianočnú tvorbu. Hviezdičky, domčeky, oriešky, ... no kochať sa k Tebe chodím. Aj preto, že som konzerva a pre vianoce mi červená príde proste prirodzená.
    Pekný deň Ti prajeM.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna