úterý 12. listopadu 2013

Aby té červené nebylo málo... další proměna :-)

Dobrý večer,
dnes jsem byla zase po dlouhé době doma s Jiříčkem sama. Viktorka má neštovice úspěšně za sebou, u Jiříčka úspěšně propukly v pátek. Aby nám to s těmi neštovicemi lépe utíkalo, přemýšlela jsem, jak nás oba rozptýlit :-) 

Nedalo mi to a musela jsem přemalovat ještě jednu zeď. Hned u vchodových dveří. Dlouho jsem váhala, původní odstín jsem měla moc ráda. Ale rozhodla jsem se, že celé přízemí (s výjimkou koupelny) barevně sladím. A ta modrá do toho prostě nešla :-)


Jde o tlumenější odstín červené, malovala jsem Primalexem, odstínem INSPIRO, královský rubín.

No a jak to doma hned rychle utíkalo :-)

Krásný večer

Anička

PS: to černé chlupaté za dveřmi je náš věrný pes :-)

16 komentářů:

  1. Pre Tebou nie je v bezpečí žiadna plocha, keď Ťa to chytí. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, je to tak :-) Ještě jedna se přede mnou třepe... No uvidíme :-)

      Vymazat
  2. Jéééé Aničko, tebe bych potřebovala doma. Já potřebuji vymalovat chodbu a nějak ne a ne se přemluvit.
    Jiříčkovi přeji co nejklidnější průběh ...
    Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-))

      Díky, zatím to celkem jde. Tedy až na to, že se mnou zase spí v posteli, já v noci stále kojím co 2 hodiny (přes den co 1,5 h) a to i přes to, že jsme začali před 3 týdny s příkrmy v poledne a nemléčnou kaší s ovocem večer... Jestli ona to není citová závislost :-))

      Vymazat
  3. Aničko, pěkná proměna. Taky bych tě doma potřebovala. :-) Podobné chlupaté zvíře máme doma taky. ;-) Ať máte neštovice brzy a bez velkých komplikací za sebou. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Dášo, díky, za hodnocení proměny i přání brzkého "odlivu" neštovic :-)

      Vymazat
  4. Aničko Ty si dobrá jak se tak pustíš do malování,ale dílo se Ti povedlo opravdu je to lepší než tá modrá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luďko, já jsem malý kutílek. Po tatínkovi :-))

      Vymazat
  5. Pane jo, ty ses do toho dala:-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Anicko, taky se mi libi ta barva vic jak modra :) Ty jsi me s tim malovanim nahlodala :) Zacatkem unora k nam prileti "cap" :))) a tak pomalu chystam detsky pokoj. Steny jsou bile a premyslim ze ho premalujem at tam nemam vsechno bile :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee.. tak to mě těší, že jsem nahlodala dalšího človíčka :-) To už přijde tak brzy, to Tvé miminko? Tak to je třeba pospíšit. Myslím si, že do miminkovského pokojíčku patří barvy, jemné odstíny, ale patří :-)

      Vymazat
  7. Ahojky Aničko, jak vidím malování ti jde výborně, tahle barva tam sedí líp, než modrá, modrá u nás vládne v ložnici, a hlídač je perfektní :O), náš dědulka je spíš mazel než hlídač, ale hlásí, když se někdo žene po schodech. Přeju ať nemoci zdárně odezní a jste v pohodě. Pěkný den Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, díky za hodnocení proměny. A k tomu hlídači - však ten náš je taky babička a mazel k tomu, tento měsíc slaví 10 let :-) Krásný den Anička

      Vymazat
  8. Aničko,nové barevné kabátky stěnám sluší,taky jsme malovali touhle řadou Primalexu...jsou to bezva barvy,dobře kryjí:-)
    Přeji brzké uzdravení
    S pozdravem Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, díky :-) Já mám tuto řadu jemnějších odstínů (primalex inspiro) i řadu výraznějších odstínů primalex fortissimo taky moc ráda. Líbí se mi, že mají syté barvy (nemyslím tím jen výrazné, ale opravdu intenzivní odstíny) a stejně jako Tobě i to, že velmi dobře kryjí. Stačí 2 nátěry a je vymalováno :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna