sobota 19. října 2013

Jedna za druhou, dvě tenisky jdou...

Tak teď už si troufám říci, že Juráškův letecký "set" je opravdu kompletní :-)


Nebo vás ještě něco napadá?

Ne, ne, už mi nic nepište..... už tak po něm koukají holky z celého širokého okolí :-)

Krásný víkend

Anička

PS: objevila jsem návod na fajnové háčkované holínky...

10 komentářů:

  1. Aničko holínky?? To bude pecka!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. No, jestli je "dám", tak třeba i jo :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No tak to jsou peckovní dupáky :o) moc se Ti povedly :o) holínky už mám taky za sebou :o) držím palec, ať se Ti podaří! Hezkou neděli, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Leni, s těmi holínkami to asi nebude tak jednoduché... Už jsem začala, našla jsem si pěkný návod v angličtině, ale cizinci mají nejspíš menší nožky než my Češi. Ačkoliv měla být botka na dítko od 6 do 12 měsíců, podle centimetrů má podrážka s bídou 9 cm a Jiříček má ťapku 11 cm... Budu muset najít jiný návod (což by mi ale bylo líto) a nebo ten stávající nějak upravit tak, aby odpovídal našim potřebám... Možná bude stačit, když vyzkouším silnější háček ... No uvidíme, ale nevzdávám to! Jak se dopereme s bacily, jdu znovu na to! :-)

      Vymazat
  4. Aničko, teda tenisky jsou perfektní a výborný nápad s těma tkaničkama, komplet je nádherný a na ty holínky už se těším. Teď jsme se vrátili z chaloupky, kde jsem byla 3 dny zabořená v hlíně, tak mám ruky jako dáma :O). Vzala jsem si s sebou háčkování a na nic jsem nasáhla, tak musím dnes večer dodělat. Těším se na další výtvory Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, díky za kompliment. A jak už jsem psala výše - netušila jsem, že ty tkaničky budou mít takový ohlas :-) A chaloupkování, to Ti teda závidím, muselo být krásně :-))

      Vymazat
  5. Aničko,prosím,návod nebo popis na tu hnědou čepičku by nebyl? Návod na botičky jsem už zakoupila,na čepičku bez popisu si netroufám.Máte to vše moc a moc krásné.A Jiříček je sladké dítě,taky jednoho mám,bohužel je trochu odrostlý,minulý týden měl 27. Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, zdravím Vás a díky za návštěvu mého blogu:-) Pokud jde o tu čepičku - to chcete dělat na to sladké 27leté dítě? :-))) Tak na takovou velikost návod nemám, pokud byste ale chtěla na menší obvod hlavičky (Jiřík má 46 cm), mohla bych se ve volných chvílích pokusit rozvzpomenout a dát něco dohromady), případně nějaký univerzálnější návod, podle kterého by se dala uháčkovat i čepička o trochu menší či větší. Ale i tak se asi nevyhnete tomu, že budete muset pořád zkoušet a přiměřovat, aby čepička dobře "seděla"... a případně ještě přizpůsobit i ten můj návod. Tak dejte vědět :-)

      Vymazat
  6. Ani,moje ,,dítě" by mě hnalo s čepicí.Chtěla bych,mám úkol čepičku a rukavice na 2měsíčního kloučka.Líbí se mi i ta vaše,rukavičky zmáknu sama a jako bonus udělám ty botičky.Pokud by jste měla čas na ten návod,byla bych moc ráda.Jinak k vám chodím nakukovat často,jen se moc neprojevuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, tak to je jiná :-) Zařídím, vymyslím, zveřejním :-) A klidně se projevujte víc, když chodíte často "na kukačku" :-)) Mějte krásný den Anička

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna