sobota 10. srpna 2013

Příspěvek kamínkový... (nejen) pro Ajku :-)

Zabylo mi zase trochu smutno po provázku a háčku. Provázek si ale šetřím na jeden svůj zatím tajný "recyklační" plán. A tak jsem vzala za vděk i zbytkem bavlněné příze. Na zahradě vybrala 2 valounkové kandidáty a pustila se do svého nového experimentu - jejich obháčkovávání. 

Do něčeho takového už jsem se chtěla pustit dávno, ale pořád jsem to pro nedostatek odvahy odkládala. Nedávno jsem si ale vzpomněla na Ajku (http://ajka-uajky.blogspot.cz/), která mne k obháčkování nějakého toho kamínku v komentáři k jednomu z příspěvků vybídla. Věrčinu výzvu (http://verkytvorenicko.blogspot.cz/) na "provázkové" květináče stále udržuji v paměti a nechávám plně dozrát :-)





V pondělí jsem domů stáhla dva šutráky rozpálené skoro doruda od sluníčka. Včera jsem pak prošla pár inspiračních obrázků na internetu a dnes jsem se do toho s vychladlými valounky, kouskem příze a háčkem pustila.

Tady jsou mé prvotiny. Není to tak zlé, co říkáte? :-) Obháčkované valounky budou sloužit jako těžítka.





Krásný víkendový den

Anička

9 komentářů:

  1. Ahoj Hani, to je dobrý nápad. Obháčkovaný kamínek se dá použít jako těžítko, využijí se zbytky přízí a byl by to i šikovný drobný dárek - tak se po nějakém vhodném "šutru" poohlédnu na zahradě. hezké léto. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce, ať se dílko vydaří :-) Pěkný zbytek soboty Anička

      Vymazat
  2. Vypadá to dobře Aničko:-) Fakt prima těžítko:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  3. Je to úúúžasný povedlo se na1.Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko, děkuji. Příště zkusím tenčí přízi (nyní CATANIA), myslím, že by to mohlo vypadat ještě lépe :-)

      Vymazat
  4. Super napad a moc hezke jsi fakt sikovna!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nápad není můj, objevila jsem už před nějakou dobou na pinterestu. Ale jsem ráda, že se Ti líbí jeho realizace v mém podání :-)

      Vymazat
  5. Díky :-) Za návštěvu, slova ke kamínkům i blogu :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna