středa 17. července 2013

Závěsky do Viktorčina "doupěte" s motivem jejího oblíbeného zvířátka :-)

Tak se to konečně povedlo. Dnes ráno jsme se do toho společně s Viktorkou pustily a máme "vymalováno" :-) 

Bílé závěsky Viktorčina doupěte od teď střeží hned několik jedinců jejího oblíbeného zvířátka... Schválně, jestli poznáte, o jaké jde? :-)

Tvoření s barvami na textil byla premiéra nejen pro Viki, ale i pro mne. A světě div se, nevidím tam žádný rozdíl oproti práci s vodovkami či temperkami... Až na ten podklad, na který se maluje...

Krásný letní den

Anička








 








PS: zásoba provázků stále nedorazila.... Dostala jsem ale další dvousetgramové klubko jutového provázku od manžela... aniž to měl napsáno na nákupním seznamu... o to víc si ho cením (toho provázku, i manžela samozřejmě) :-)

3 komentáře:

  1. Aničko paráda, dinosauří domeček nikdo nemá:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne dinosaurie doupe :) je super ze sa si zapojila aj dcerku, radost sa potom nasobi. Je velmi sikovna, po kom to asi ma? Zeby po maminke? Krasny slnecny den. Renata

    OdpovědětVymazat
  3. Poznaly dinosaura, holky šikovné :-) Reni, mohu potvrdit, že kdybych si malovala jen sama, vůbec bych z toho neměla takovou radost, jako z tvoření, do kterého jsem zapojila i Viki. Moc jsme si to užily, obě dvě :-) Šikovná Viki je, jestli po mamince či po tatínkovi, to se ještě ukáže. Tatínek je velmi zručný a šikovný a bez něj by řada mých nápadů nespatřila světlo světa... no možná ano, ale to bych musela zapřáhnout svého tatínka :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna