pátek 1. března 2013

Prasátko Pepa jako aplikace na tričku

Dobrý večer,

dnes jsem konečně dokončila látkovou aplikaci prasátka Pepy na jedno Viktorčino starší tmavě modré tričko. Je to má první látková aplikace na oblečení a mám z ní obrovskou radost. Fotila jsem už za tmy, takže fotka hodně zkresluje (zkusím znovu zítra přímo na modelce), ale růžová se na tom tmavě modrém tričku krásně vyjímá. Pro příště mám zase pár postřehů a námětů jak ke zdokonalení, tak usnadnění práce, ale tak či onak, myslím, že na poprvé je to docela dobrý výkon :-) Hlavně, že se líbí Viki a manželovi (že bych mu naaplikovala taky jedno prasátko na tričko? :-)).

A taky mám zase jeden velikonočně vajíčkový háčkovaný přírůstek... Ale o tom zase někdy jindy...

Krásný večer

Anička

3 komentáře:

  1. Moc hezke! Aplikace jsou silne nakazlive, taky me to chytlo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Holky, děkuji moc za pozitivní slova :-) Jen co odchytím tu naši cácorku (tričko už má na sobě)a podaří se mi udělat pár nerozmazaných fotek, vložím :-) A nakažlivé to je pořádně, už začínám přemýšlet o další aplikaci... bude to dinosaurus (Viktorčino další zvířátko, které se momentálně těší její velké oblibě) :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna