sobota 19. listopadu 2016

Už (pomalu) klepe na dveře...

... adventní čas a s ním příchod letošních Vánoc. Nevím, jak vám, ale mně letošní rok utekl jako voda. Zdá se mi, že to bylo před pár týdny, co jsme s děvčaty u nás v obci připravovaly adventní věnce na náš tradiční adventní jarmark ve škole.

A je to tu zas. Letos sama, v menší kvantitě a o trochu později než v předchozích letech. Ale alespoň několika kousky bych ráda opět na jarmark přispěla .-)

Toto je první z nich - adventní věnec k zavěšení. Recyklovala jsem jeden rukáv pleteného svetru, který mi zbyl z tvoření v dřívějších letech (co já už z něj vyrobila... (po)pletené oříšky, recy adventní srdíčka...), háčkované sněhové kouličky z dřívějška, pár "květů" bukvic, krásnou provázkovou hvězdičku od mé čtenářky, která už si najde na adventním věnci místo podruhé (poprvé zde) podobně jako pírka a doplnila stříbrnými kuličkami a dalšími ozdůbkami. A k tomu malou něžnou rolničku a jutovou stuhu a jeden něžný adventní věnec je na světě :-)


Krásnou předadventní sobotu

A.

8 komentářů:

  1. Je moc hezký!!!!
    Hanka z Podkrkonoší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, zdravím do Podkrkonoší a děkuji :-) Krásný předadventní čas A.

      Vymazat
  2. Adventní věnec máš moc krásný ta hvězdička mě teda moc láká vyrobit :) Letos poprvé děláme u nás adventní dílničku a budeme vyrábět adventní věnce. Tak jsem na to zvědavá a těším se

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko, děkuji :-) Adventní dílničky jsou moc fajn, určitě to bude mít pozitivní ohlas i u vás .-) Krásné dny A.

      Vymazat
  3. Už mnohokrát se potvrdilo, že v jednoduchosti je krása... ;-) Mně ten rok také strašně utekl, přijde mi to jako nedávno, co jsem se učila psát letopočet 2016 a za chvíli se budu učit nový...Tak ať nám ty dny utíkají v pohodě. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji za pozitivní ohlas na věnec i to přání k těm pohodovým dnům :-))

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna