pátek 28. srpna 2015

Kapsář za dětskou postel...

... pro Jirku je konečně na světě! A nějakou dobu teď o kapsářích nemusím slyšet :-) Nejhorší ze všeho je finální sešívání celého výrobku. Ta manipulace obr hrůzy pod jehlou šicího stroje... Je to zážitek, na který se jen tak nezapomíná... :-)

Kapsy nakládané a řádně vyztužené, aby se do nich vlezlo hodně pokladů. Barevnost svěží - tyrkysově modré proužky, puntíky a nově i trojúhelníky spolu s hvězdami na jarně zeleném podkladu. Poutka odepínatelná na suché zipy, aby se dal kapsář jednoduše sundat, vyprat a znovu pověsit.



A ještě pár pohledů z různých stran na proměny, které dosud v pokojíčku proběhly :-)



Prozatím z pokojíčku vše... a třeba až mi manžel stluče nějakou tu ptačí budku, nebo navrtá minipoličky či obrázky nad Jiříčkovu postel... tak se znovu ohlásím z dětského království :-)

Hezký den

A.

10 komentářů:

  1. Aničko, kapsář je krásný!! Pokojíček už teď (bez ptačí budky) taky!!
    Přeji brzké uzdravení oboum dvou!
    Renča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reni, díky za komentář. I když opožděně, nějak mi to uniklo... A mezi tím i ta "ptačí budka" je, a ne jedna .-) Krásný večer A.

      Vymazat
  2. Anicko,pěkně,pěkně,možná se nechal také inspirovat!Právě teď u nás probíhá výměna místnosti,přesun nabytku a vymalovani a chystá se i o vikendu nákup nového nabytku pro Simu .Tesim se až zase budeme mít ložnici jenom pro sebe,snad;-)Pěkný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, opožděně děkuji :-) A předpokládám, že i vy už se těšíte z nového pokojíčku :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  3. Aničko, moc moc pěkné. Obdivuji energii a nápady. Tu větvičku s origami jeřáby z minulého příspěvku jsem měla taky namyšlenou! :-) No jo, kdo zaváhá......:-) Opravdu už musím začít něco dělat! Moc zdravím:-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, opožděně díky za pochvalu. A doufám, že už visí větvička s origami jeřáby i u vás doma .-) Krásný večer A.

      Vymazat
  4. Krásný a veselý Kapsář. U nás by tak krásně uklizený nevydržel ani hoďku. Měj se pěkně Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, opožděně, ale přesto díky. A k Tvé poznámce - u nás taky ne :-) Měj se krásně A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna