pondělí 13. července 2015

Květinové závlahové mísy...

..., o kterých jsem vám již dříve psala zde a zde, s odstupem času. Přežily sucha, přežily bouřky, přežily ataky slimáků. Ale zadarmo to nebylo :-)

Přes všechnu vloženou energii při roztahování hadic a roznášení konví s vodou, nadávky nad nestoudným chováním slimejšů, kterými jsem prokládala jejich sběr a hromadné či individuální popravy či mudrování nad dlouhotrvajícími suchy ale nelituji. A to ještě všechny letničky nerozkvetly :-)


V blízkosti květinových mís pod stromy z velkého obrázku v koláži mám pro letošek v plánu ještě další dva zahradní projekty - jeden zvládnu sama, na ten druhý s podzimní realizací bych však potřebovala silné a hlavně šikovné pomocné ručičky svého muže. Tak snad to všechno klapne... Objednala jsem si totiž na podzim další dva kousky anglických růží a také vysnila "le jardin potager"... Ale o tom zase někdy příště .-)

Krásné dny

A.

6 komentářů:

  1. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko mohla by si mi prozradit kde si objednáváš růže .
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, to je různé. Spíš se orientuji podle nabídky. Popínavé a vyšší keřové anglické růže bývají hned vyprodány - na jaře jsem objednávala stromkové převislé růže zde: http://www.zahradnictvikyvala.cz/ a popínavé pak zde: http://www.zahradnictvi-aronie.cz/. Teď v létě jsem si objednala anglické růže zde: www.ruzepelcovi.cz. Hezký den A.

      Vymazat
  3. Krásná zahrada.
    Moc tě zdravím ... Věra

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna