pondělí 16. března 2015

Další jarní tisky...

... má na svědomí naše Viktorka a její houževnatost, když jí o něco opravdu jde :-) V sobotu dopoledne jsem jí slíbila, že když bude milá na všechny okolo sebe a trochu mi pomůže s úklidem před obědem, připravím pro ni po odpoledním spaní společné tvoření. 

Snaha jí tedy nešla upřít a tak jsem trochu neplánovaně vytáhla materiál na tisky, připravila z brambor razítka a tisklo se. 


O adrenalin je s Viki pokaždé postaráno, ale v globále mám z toho dobrý pocit. Tisky vyžadují soustředění, pečlivost a trpělivost. Což zrovna nejsou Viktorčiny nejsilnější stránky. Ale protože je po mamince a i maminka se s léty postupně v tomto ohledu "vypracovala", neházím ani u Viki flintu do žita a trénujeme :-) A protože je Viki ambiciózní mladá slečna, trénovala pak i po večeři nanečisto na papíře... Zdá se, že mi začíná růst silná konkurence... :-)

Co s připraveným polotovarem? Ráda bych ušila pár pěkných nákupních tašek, aby po světě chodilo o trochu méně igelitek...

Krásný sluníčkový den

Anička

10 komentářů:

  1. Super tiskátka a tisk Aničko. Já se k němu od minule ještě nedostala.....nějak málo volných víkendů...:-( Po večerech během týdne zvládám už jen háček:-)
    Četnost vašich příspěvků a krásných výtvorů mně ale nutí více se snažit a lépe si to plánovat :-D
    Pěkný nadcházející jarní týden přeji:-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, díky :-) Přeji, ať se nabitý program trochu uvolní pro další kreativní chvilky nejen s tiskátky :-)

      Vymazat
  2. Ano, ano, Aničko. Roste Ti silná konkurence :-) A taky jablko nepadá daleko od stromu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Já myslím, že by mohly. Jedna už je na světě :-)

      Vymazat
  4. ty jsou krásné.... už se těším, co z nich vznikne
    přemýšlím a hledám,jestli už bylo někde zmiňované, co je to za barvy....chtěla bych se do toho taky jednou pustit,ale zatím je to jen ve verzi plánů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, tak mě nabudily, že jsem se do těch nákupek hned pustila. A první mám na světě! Brzy se pochlubím :-)) Pokud jde o barvy, používám barvy na textil značky Textile Art. Pokud se do tisku pustíš, ať se vydaří k Tvé spokojenosti.

      Vymazat
  5. Jé, tak to je překrásné, moc hezké barvičky, takové jarní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, díky za návštěvu i milý komentářek :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna