neděle 23. listopadu 2014

(P)opletené oříšky...

... na školní vánoční jarmark jsem si prostě nemohla po těch látkových odpustit. Myslela jsem na ně, už když jsem vyráběla ty "látkové". A zbytky svetrů (resp. jejich rukávů) od šití "svetráčkových" polštářů ve skříni zoufale volaly po dalším uplatnění. Recyklace, to je moje :-))


Základním materiálem je tedy tentokrát recyklovaná pletenina, příp. chlupatina. Proto "opletené" oříšky. Ostatní je stejné jako u těch předchozích.

No a s tím popletou se to má tak... Oříšky, resp. jejich skořápky už ze mě musí být docela zmatené. Jednou je navlékám do panamky s křížky, podruhé do látky a teď zase do svetru či přímo kožichu... :-))

Holt zima se blíží, moje milé oříšky... :-))

Mějte se krásně

Anička

6 komentářů:

  1. krásný nápad recyklační, to já taky ráda))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) To jsem ráda, že jsem našla další "recyklační" spřízněnou duši :-)

      Vymazat
  2. Zrovinka dnes jsem koukala z okna na veverku, jak lítá s shání v listí na zahradě. Tvoje oříšky by se ji jistě líbily a ty chlupaté ty tedy jsou nepřekonatelné :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To je fakt super ses sikulka zdravim Karin

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna